reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ja mam migdały w czekoladzie, wpomnaine wcześneij m&m'sy, jakieś wafelki, orzeszki, mniam mniam. A tycie to wiezs, olewam :-)

reklama
Zaraz chyba wyjme cheeriosy czekoladowe:tak: Ja w sumie tez olewam, z tym ze ja szybko tyje jak sie nie pilnuje ale jak sie wezme za siebie to w kilka dni duzo chudne. Ja juz ide chyba spac. Smacznego Magdusiek.

Magduś, to zjedz mały kawałeczek :-)
ja dziś kończyłam tort niedzielny, mniam mniam.
Rany, spadam, bo juz północ, a mam fajną książkę, chciałabym jeszcze chwilkę poczytać a nie tylko majtki dla Natalki kupowac na allegro :-) Papa, dobrej nocy :-)

dzień dobry
Weroniczko spóźnione 100 latek!!! :-)
ależ się rozgadałyście wczoraj. tak jak moje dziecko! ;-) PO drugich urodzinkach od razu zaczyna sypać nowymi słowami, i starymi ale wyraźniej. :happy:
Magda zdrówka dla Marysi! Na pewno wszystko będzie dobrze! Kniecznie pisz częsciej, bo będziemy się martwić. :-(
Dla Nadusi brawa i gartulacje!
Nati super skoczek! Ale z jakim zapałem to robi! hi hi:-D
magduś szkoda że o grzańcu nei wiedziałam wczoraj. Przydałby się wczoraj wieczorem...
rozmrażałam lodówkę wczoraj, bo podczas przeprowadzki zwichrowali nam drzwiczki od zamrażarki i po tygodniu działania lodówki nie mogę otworzyć szuflad. Namęczyłam się zanim wysunęłam lodówkę i przy okazji połamałam dwa pazury! :wściekła/y: :wściekła/y:

wkurzanie przez teściową c.d.

Dzień dobry
Wszystkiego najlpszego dla Tosi!!!
Mała, młówiłam, ze bez netu nie ma życia, wiesz, miałabyś net - wiedziałabyś o grzańcu ;-)

oj nie! netowi w domu mówię kategorycznie NIE!

dziś będzie wojna w domu! Własnie dowiedziałam się o textach mojej teściowej podczas sobotniej imprezy, kiedy ja byłam w kuchni...

reklama
Do góry