reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A ja idę 16-tego ;D..
Efunia ja sobie trochę poczytałam a propos tych zwolnień z nakazem leżenia.. Sprawdzać będę tam gdzie jesteś zameldowana (adres na zwolnieniu) i jak Cie nie będzie to zostawią Ci zawiadomienie, żebyś się stawiła celem wyjaśnienia nieobecności. Wypowiadała się jakaś pani dyrektor z zus, że jeżeli ktoś udowodni, że był na wizycie, badaniach etc. lub że znajdował się gdzie indziej bo np. musiałby być sam w domu to oni to uznają. Natomiast jeśli trwa to dłużej to do zakładu pracy należy zanieść oświadczenie, że w czasię ciąży będzie się przebywać pod takim a nie innym adresem..

reklama
dzięki duralex to ja zaniose do swojego zakładu pracy takie oświadczenie i już...
ty frezja to są te skurcze przepowiadające...
a swoją drogą gdzie oni cie mają wywieźć ;D i na czym?? ;D

dokladnie masz racje Duralex...poza tym wielu ludzi mieszka gdzie indziej niz jest zameldowanych i juz.....a poza tym chyba chorzy by musieli byc sadzac ze kobieta w ciazy bedzie sama siedziala w domu bez meza i lezala plackiem....jak mialaby robic sobie zakupy, isc do kilba czy zrobic obiadek?? chociaz po wczorajszym dniu uwazam ze po nich wszystkiego sie mozna spodziewac....skurwiele i tyle

;D hihihi.. ale jesteście nabuzowane... ja jak już wcześniej pisałam.. jestem wyluzowana.. jakoś ostatnio nic mnie nie denerwuje... chyba urodzę niespotykanie spokojnego człowieka

Duralex Ty się lepiej przyznaj z czego Ty ten doktorat robisz. Bo jak masz kontakt z laboratorium, to pewnie jakieś specyfiki tak na Ciebie rozluźniająco działają ;)

To drugie bardziej prawdopodobne, bo doktorat robię z ekonomii a dokładniej z finansów międzynarodowych... także nici z dostępu do labolatorium.. ale nic nie stoi na przeszkodzie by zakupić do domu zestaw małego chemika ;D

reklama
Do góry