reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Ciekaaawe!! Ja pod koniec tyg mam dzwonić co z tym USG czy naprawili aparat, jak nie to w poniedziałek idę do nas na zwykłe bez filmiku, a 14 idę na wizytę i jeżeli mała nie fiknie to przypuszczam że 16-go każe mi przyjechać bo on będzie akurat na dużuże w szpitalu a tydzień ciąży do CC też będzie odpowiedni.

frezja jakie tam kity...
ja jestem niedwoidząca po prostu ;D
okulary noszę...
lub soczewki kontaktowe...
bez nich jestem slepa jak kret. jak się witałaś to musiałam je zdjąć na chwilę... tak tak, na pewno tak było ;D ;D
kaszu ja idę 14... :)

jak widze wszystkie mamy te same terminy wizyt...ja tez ide 14.....dopiero po tej wizycie bedziemy plodzic watki na potege ;)

reklama
Efunia ja teeż noszę gogle ;D
nie wiem co się tak chwalisz że idziesz 14-go?? ja też idę 14-go ;D o ile mnie wcześniej nie wywiozą bo coś zle się ostatnio czuję, przez 3 dni jest mi też niedobrze czasami, brzuch mi często twardnieje i boli jak na ciotkę już bardzo często, w nocy też i więzadła mnie bolą, i czuję przy tym parcie, chyba zrobię przegląd torby i dopakuję co trzeba ::)

Do góry