reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ewcia mówisz, że potrafisz wypić 1,5 litra w nocy.. ja ostatnio miałam takie ssanie, że 1,5 litra potrafiłam wypić na raz.. ;D i dzięki temu podlazłam wodą i lekarz kazał mi leżeć :-[.. dlatego teraz ograniczam .. picie :)

Efunia mam nadzieję, że ta kawa albo po turecku albo z ekspresu... a nie jakieś rozpuszczalne badziewie??

reklama
Znalazłam parę śmiesznych fotek - zobaczcie same! ;D

thumb51107hx.jpg

thumbgiant20bottle6cl.jpg

thumbobr1506sk.jpg

hej dziewczyny....jestescie bez sumienia... ;) tyle naskrobac ze ja musze pozniej tyle tego czytac ;) dziwie sie wam ze macie jeszcze sile robic obiadki itd....ja na sama mysl stania przy garach w ten upal dostaje mdlosci.....a co do sikania w nocy to juz myslalam ze tylko ja tak robie...moj maz kiedys sie zdziwil myslal ze lunatykuje a ja ide do kibelka z zamknietymi oczami, sikam na spiaco i rano nawet nie pamietam ile razy wstawalam.....a dzis mam dzien pelen wrazen...najpierw mnie wku.... ten cholerny zus przez co mam teraz cisnienie bardzo wysokie, ktore przez ostatnie tygodnie sie unormowalo a teraz szlag to trafil, mdli mnie, ganiam do kibelka bynajmniej nie na siku ;) i ogolnie moje samopoczucie dzisiaj zapawa na wylew z powiklaniami.....puls 120 koszmar...

reklama
tak oczywiście swoimi głupimi sformułowaniami:

"...zasiłek chorobowy przysługuje przez okres trwania niezdolności do pracy z powodu choroby lub niemożności wykonywania pracy nie dłużej jednak niż przez 182 dni..."
"...ponieważ z dniem 7.07.2005r. wykorzystała Pani 182 dni okresu zasiłkowego, brak podstaw prawnych do dalszej wypłaty przedmiotowego świadczenia..."

masz rację- SKURWIELE!!!

Do góry