reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

czesc, ja wlasnie sniadanko pomykam :)
Sliczna pogoda, sloneczko, niebo niebiesciutkie, bedzie cieplutko...to super, ja mam dzisiaj pare spraw na miescie, to bedzie mi milo :)
Nie ma jak wrzesniowe slonce cieplutkie a juz nie tak ostre, no i pranko bodziakow i innych maluskich ciuszkow sie szybko wysuszy :)

reklama
efunia teraz widze, co Ty tak na to sloneczko zla ;)
niedlugo bedzie listopad, my bedziemy niedospane i powspominasz sloneczny wrzesien z utesknieniem ;)

A ja jeszcze nie zaczęłam prać  ;D i jakoś mi się nie chce.. może dlatego, że mam remont w domu i po jego zakończeniu musiałabym prać drugi raz.. hmm.. a to chyba nie ma sensu  ;D

witam maminki
musiałam wstać bo syn do szkoły, ale i tak muszę tabletki wziąść, więc zaraz do łóżeczka.... muszę wytrzymać do czwartku bo moja kochana kuzynka przyjeżdża na parę dni z Londynu :D
moje kochanie zrobiło mi cudowną komódkę z przewijakiem dla dzidzi, wyniosła połowę taniej niż ta którą widziałam w necie, noi do tego 2 x większą, potem wkleję fotkę..

orzeszku, bo to słoneczko nie jest wrześniowe... u nas są upały jak w lipcu... ja mam już dość tego...
w lipcu było mnie trochę mniej i byłam sprawniejsza.a teraz :(
nienawidzę upału!

boże!
jak zobaczyłam swój suwak, to omal nie zemdlałam!!!
tam jest juz tylko 47 dni...
wczoraj uprałam torbę dziś zacznę ją pakować....

ktg6dk.jpg

obiecałam wczoraj że wyslę fotkę z ktg, oto ona- te strzałeczki to kopniaczki dzidzi(w ciągu 30 min), lekarka jak je zobaczyła to stwierdzxiła ze jakiś maratończyk rośnie w brzuszku :D

duralex ty mnie słonko pocieszasz ;D pełen luz ;D
kika, rzeczywiście co najmniej maratończyk... moje bobo tak sie wystraszyło, że mu matkę podłączyli do jakiejś aparatury, ze z początku ani myślał kopać... później kilka razu wierzgnął. raz trafiła w mikrofon :)
idę oglądać czterdziestolatka i naparawiać rzeczy dla boba...
niedługo wrócę :)

reklama
Do góry