reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa, dobrze się zastanowiłaś czy nas chcesz opuszczać????

Jeśli wracasz w czwartek, to prawdopodobnie usłyszymy się w kolejny, no bo przecież musisz sobie z tydzień zarezerwować na czytanie  ;D

A z tym lekarzem to rzeczywiście przegięcie. Co za babsko???!!!! Może pomyśl jednak o zmianie po co masz się denerwować.

reklama
Syla mam nadzieję, że nocka mi wystarczy na czytanie ;)

Wiecie co, miałam zmieniać gina, ale po USG wiem, że nic złego się nie dzieje, więc zostałam. Co miesiąc mam mocz i krew robioną, więc pewnie jakby się coś działo to by wyszło. Poza tym czuję się dobrze, a dla mojej ginki to jest znak, że wszystko jest OK. Mam blisko tę przychodnię, nie muszę brać samochodu od męża a to by komplikowało trochę nam życie. Tak więc na pewno nikomu jej nie polecę, ale też z lenistwa i własnej wygody zostanę ;) Tylko będę sobie prywatnie na USG chodziła. Ostatnio prosiłam tamtego gina aby przy okazji sprawdził mi długość szyjki, bo moja gin mnie nie bada, no to zmierzył biedaczysko ;)

wiem, wiem ;) tylko nie natwórzcie nowych wątków, bo całkiem się pogubię :)

Oki, dziewczyny, zmykam bo nigdy nie wstanę od kompa ;)

pa, pa trzymajcie kciuki za pogodę!!!!

dziewczyny czy u was też jest taka pogoda? u mnie teraz jest ciemno dosłownie! leje okropny deszcz, woeje strasznie wiatr i jest burz! szok! dawno nie widziałam takiej pogody i to w ciągu kilku minut się tak zrobiło! ojej Doxa dobrze że teraz nie jedziesz przez moją mieścinę!

Doxa, baw sie dobrze na wyjeździe... też bym sobie powojażowała, ale mnie podróż autobusem na drugi koniec miasta wykańcza, więc co dopiero pare godzin siedzenia na dupsku...
... i poważnie - zmień lekarza, bo ta to sie do dupy na daje... znaczy nie, że na proktologa... ale tak ogolnie... ;)

ja chodze prywatnie, płace po 100 zł za wizyte, ale na każdej mam USG z pełnymi pomiarmi, więc i takie "klasyczne" połówkowe, co to ma trwać niby pół godziny też mi nie potrzebne i nawet nie szukam...

*syla* pisze:
Nie przesadzaj z tym wyglądem, ...albo może przesadzaj... milej mi się robi  ;D, że nie tylko ja mam problemy ze zmieszczeniem się w futrynę :)

Kochaaana nie łam sie, na porodówkach przeważnie są drzwi dwuskrzydłowe... ;)
... myślą o takich jak my...

no to my się już zbieramy do domku! Pięknie się przejaśniło, co prawda nie wiem jak wyjadę bo drzewo złamane leży w samej bramie wjazdowej, ale możo moje nieduże wehikuł się zmieści! :) A więc do jutra dziewczyny! (he he jak na rekalmie karotki :))

reklama
DOXA, już nie zdążyłam, żeby życzyć Ci miłej podróży - uważaj na Was:-). Mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić w Krakowie. Aż mi się za domem zatęskniło:-(.

Zapisałam się dziś na usg - 9 czerwca 16:30 do doktora Makowskiego na Łucką, dam znać co i jak.

Do góry