reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam,
strasznie tu u was sympatycznie :) Moja dzidzia ma termin na listopad, ale pewno wzorem starszych sie pośpieszy i będzie październikowa :) więc tak sobie zaglądam, zwłaszcza że tu dużo was z Warszawy.
Pozdrawiam !

reklama
Witaj Klementynka!
no właśnie, tak to jest z naszymi maluchami że przychodza na świat kiedy chcą. he he Tak więc witamy i zapraszamy częściej, he he mówię w imieniu wszystkich, ale wszystkie dziewczyny są tak sympatyczne że i tak by cię tak przywitały! :)

witam baryłeczki!!!
i te stare... tfu, wróc... osiadłe, i te nowe... :)

poczytalam, poogladalam... fajne te wasze brzuszki, pieski, króliczki... a ja sie nawet aparatu fotograficznego jeszcze nie dorobilam... moze powinnam wreszcie wyjsc za mąż, to bym w prezencie dostala, czy jak... ;)

bylam w piątek u lekarza i widzalam moje 17,5 centymetrowe maleństwo, mój niemąż też oglądał - on po raz pierwszy... i wiecie co stwierdził? że widok taki jak u niego na lotnisku... to mu wyjaśniłam, że tym razem to bagaż należy po części do niego, wiec mogłby jakiś większy entuzjazm okazać ::)
... ale widziałam, że był przejęty... :)

niestety płci jeszcze nie było widać, bo akurat w tym miejscu było mało wód i nie było odpowiednego kontrastu... no ale nic, co sie odwlecze to nie uciecze... :)

a ruchy mi zanikły, znaczy raz na pare dni dzidzia mnie smyrgnie, ale żeby regularnie, to nie ma tak dobrze.

z tym, że chudzinki czują ruchy wcześniej to też raczej nie prawda. ja wyglądam jak chodząca reklama Michellina i poczułam pierwsze w 17 tygodniu, ale średnio podobno koło 20-tego jest norma... wiec się nie przejmujcie, jeszcze będziecie pokopane... ;)

oczywiscie kaszu, idz sie kladz koniecznie!! Takie oslabienie na pewno nie jest niczym dobrym, wiec chuchaj na siebie i dzidzię.

Witam laseczki!
Klementynko, oj tak, tak zapraszamy, zaglądaj do nas ;)

Mała Ty lepiej dbaj o siebie!!! Szczęśliwie I trymestr za nami, a co za tym idzie to i ew. nasze choroby są mniej groźne dla dzieciaczków. Ale mimo to, nie choruj nam tu więcej! ;)

Kaszu mam nadzieję, że Ci lepiej. Ty chyba za mało wypoczywasz ??

Syla ja też mam nadzieję, że podoga się poprawi!!!

Teddy mężczyźni już tak mało, czują tak jak my ale u nich gorzej z okazywaniem uczuć! A jeśli chodzi o imię, to ja mam taką metodę: już teraz mówię do dziecka i o dziecku zwracając się po imieniu, mam nadzieję że mój mężuś osłucha się przyzwyczai ;D ;D

A ja dzisiaj mam dzień pełen działań ;)

Rano z mężulkiem do pracy, aby mieć samochód, potem do domku, szybka kąpiel, śniadanko w locie i do ginki. Słuchałam bicia serduszka ;D. Po wyjściu wizyta w aptece. Potem małe zakupy, bo trzeba zrobić kanapki na drogę. Potem do Kasy Urzędu Miasta, bo potrzebowałam znaczek skarbowy za 7zł! Ze znaczkiem gazem do Radzymina (miejscowość pod Warszawą) odebrać decyzję w sprawie ogrodzenia. W końcu ze wszystkim do domku. Mały lunch-yk, wgląd na forum i przede mną jeszcze ....
pakowanie, robienie kanapek, gimnastyka o g.15, potem do sklepu z odzieżą ciążową, bo jadę na komunię w sobotę, potem po mężulka do pracy i w końcu w drogę! Aaa a po drodze jedziemy do Sandomierza do naszych znajomych, chyba w tym Krakowie to będziemy dopiero około północy!

Ufff, dopiero czuję, że żyję - ostatnio siedzę w domku, leżę, piszę na forum ... W końcu jakaś akcja :)

reklama
hey Doxa! Jak będziesz jechała do tego Sandomierza to może wstąpisz do mnie po drodze w Ostrowcu? :) he he

Do góry