reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Przepraszam, ale porobiłam ;D wszystko już naprawiłam:-)
Kamilka- koleżanka z pracy była ok pół godziny na 3 d u Makowskiego

reklama
Spoko, Paola, już wszystko OK :) A ta Twoja koleżanka to pojechała do Pruszkowa, tak?

Frezja chyba liczysz na chłopczyka ;) Poniżej krótka instrukcja wstawiania podpisu chłopak/dziewczynka:

Aby napis był "It's a boy" to należy wkleić ten link w podpisie, obok suwaczka:
http://home.att.net/~scorh3/Baby03e1.gif

A by był "It's a girl" to ten link:
http://home.att.net/~scorh3/Baby03e2.gif

Oczywiście przed linkiem musi być [ img] a za linkiem [ /img] - tylko bez spacji w tych nawiasach. Dokładnie tak samo jak przy wstawianiu zdjęć.

Dzięki Doxa masz rację liczymy na chłopca a jeżeli jutro się dowiemy to muszę być przygotowana na pochwalenie się ;D

No cóż...ja byłam świecie przekonana,że noszę w sobie chłopczyka a będąc na usg maleństwo jakby czekało na to sprawdzenie, bo wyprostowało nóżki i rozkraczyło się ;D. Lekarz nam wtedy oznajmił: słuchajcie żadnych kulek ja tu nie widzę... ;D ;D
Tak więc prawdopodobnie noszę pod serduszkiem dziewuszkę!!

Jakoś teraz zwiędłam - dosłownie! Nic mi się nie chce i coś mnie głowka pobolewa! Męża wysłałam po zakupy, więc znowu komputer jest mój ;D ;D
Dzisiaj cały dzień odczuwam wzmożone pragnienie - non stop chce mi się pić! Teraz jak wstaję, albo się przechylę słychać aż bulgotanie w żołądku ;D ;D

Witam!!! Jejciu dziewczyny juz od kilku ładnych dni odwiedzam forum , ale jakoś tak wyszło,że się nie udzielałam ;D. Mam na imię Ola mam 27 lat i jest to mój 16tc.Termin mam na pażdziernik podobnie jak Wy, z wyliczeń wychodzi ,że będzie to ok 27, ale ja i tak będę miec cc, ponieważ oprucz dzidzi mam jeszcze- niestyty  :(mięśniaczka (4,5cm). Teraz jestem na zwolnieniu do 31,05, bo miałam troche kłopotów z m-kiem tj. bardzo bolał mnie brzuch i mój gin. nakazał mi odpoczynek - jeśli tak można napisać :D. Fajnie ,że sie tu spotykacie i wymieniacie się swoimi spostrzeżeniami, prawdę mówiąć po przeczytaniu niektórych zrobiło mi sie lżej na sercu ,że nie jestem sama i dolegliwości , które mnie dopadają ma ktoś jeszcze, tzn. nie zrozumcie mnie źle, ale czasami mam wrażenie ,że ja to mam najgorzej hyhy. Powiecie ,że sie nad sobą użalam - hmm , cóż ten typ już tak ma ;) Napiszcie mi moje drogie jak to jest z tymi "ruchami" , wiem że u mnie to może jeszcze za wcześnie,ale gdzieś czytałam ,że takie wybitne chudziny - jak ja ,są w stanie wyczówać dość wcześnie ruchy dziecka, coś tam niby czuje zwłaszcza wieczorem, kiedy się połażę , ale może to zwyczajnie w brzusiu mi sie przelewa  ;D. Ok tak całkiem poważnie to jak położe ręce na brzusiu to może coś tam czuje, a może mi sie tylko wydaje. Chociaż na mojej ost. wizycie mały sie tak kręcił,że nie można było posłuchać seduszka, stosował unik  :police:i, dopiero usg mnie uspokojiło,że wszystko jest ok. Pozdrawiam Was wszystkie i życze wszystkiego najnajnaj. Ola

TAK NAPRAWDĘ CHCIAŁABYM CHŁOPCZYKA ALE JEŻELI BĘDZIE DZIEWCZYNKA TO TAK SOBIE MYŚLĘ ,ŻE BĘDZIEMY PRÓBOWAĆ DRUGI RAZ I MOŻE SIĘ UDA.

NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY DZIDZIUŚ URODZIŁ SIĘ ZDROWY I SILNY JAK JEGO TATA. :D :D :D

reklama
CZEŚĆ OLU,JA TEŻ NIEDAWNO ZACZĘŁAM PISAĆ NA TYM FORUM.ODWIEDZIŁAM JUŻ WIELE TEMATÓW I UWAŻAM ŻE DOBRZE ŻE JEST TO ''MIEJSCE''GDZIE PRZYSZŁE MAMY DZIELĄ SIĘ RADOŚCIAMI I SMUTKAMI.
A CO SIĘ TYCZY RUCHÓW TO MASZ RACJĘ ,ŻE CHUDSZE MAMY MOGĄ CZUĆ SZYBCIEJ SWOJĄ DZIDZIĘ CHOCIAŻ PORZĄDNE KOPNIACZKI POCZUJESZ DOPIERO JAK DZIDZIUŚ UROŚNIE,A POZA TYM KAŻDA Z NAS ZASTANAWIA SIĘ JAK TO JEST JEŻELI JEST TO 1 CIĄŻA. :)
POZDRAWIAM

Do góry