reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

CZEŚĆ FREZJA WIDZĘ,ŻE TY TEŻ JESTEŚ NOWA JA JESTEM TUTAJ OD WCZORAJ.
MAMY PODOBNY TERMIN PORODU ,BO JA NA 9 PAŻDZIERNIKA ::)
CHOCIAŻ OSTATNIO BYŁAM NA USG I OKAZAŁO SIĘ ŻE MOJE ''SŁONKO''JEST O PÓŁTORA TYGONIA STARSZE WIĘC NAPEWNO POŁOŻNA PRZESUNIE MI TERMIN PORODU ALE KTO WIE JAK TO BĘDZIE.MOŻE DZIDZIUŚ WYJŚĆ WCZEŚNIEJ A MOŻE PÓŻNIEJ PRAWDA?
POZDRAWIAM CIĘ I ZAGLĄDAJ JAK NAJCZĘŚCIEJ : :laugh:

DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA CIEPŁE PRZYJĘCIE BĘDĘ NAPEWNO ZAGLĄDAĆ,POZDROWIONKA!!!

reklama
Aniu to Ty tak jak ja siedzisz w domku, to będziesz miała duuuuużo czasu abu tu z nami pisac :)
A przebieg ciąży rzeczywiście masz super, mnie nie ominęły nudłości i wymioty w I tymestrze, ale teraz mom podobnie jak Ty - czuję się świetnie!
Terminem porodu to się nie przejmuj, co USG będzie inny ;)

Dziękuję za miła przywitanie ;D Mój termin z USG za każdym razem jest inny ostatni był na 12.10 ale ja suwaszek zrobiłam wg. OM
Myślę że będę z wami częściej bo my siedzimy w domku ::). Nasza ciąża niestety nie przebiega bezproblemowo a nawet leżałam przez sześć dni w szpitalu :mad:. We wtorek jedziemy na USG i mam nadzieję że usłyszymy dobre wieści i maleństwo pokaże co ma między nóżkami ;)

Ooo Frezja to robi się nas coraz więcej - tych siedzących w domu ;) Super! Będziemy mogły gadać całymi dniami, wieczorami a nawet w weekendy ;)
Trzymam kciuki za wtorkowe USG! Musi wszystko już teraz być dobrze!

hejka
ale się gwarno zrobiło!! super!!
wczoraj dopadło mnie po raz drugi :( kilkanaście dni temu, jak jeszcze siedziałam dłużej w domciu, zakręciło mi się w głowie, dosłownie jak po narkozie, myslałam że zwymiotuję :( oblał mnie zimny pot, ale naszczęście się położyłam i przeszło..
ale w piątek rano pojechałam na zakupy z teściową i stałyśmy w mięsnym w kolejce, i po 20 minutach poczułam że znowu kręci mi się w głowie i jest mi niedobrze więc wyszłam i przez kilka minut stałam oparta o mur i czekałam aż mi przejdzie, jak wróciłam do sklepu to mama powiedziała że jestem strasznie blada. ale jak sobie zjadłam to mi przeszło.bałam sie tym bardziej że jechałam autem, a jeszcze musiałam do pracy jechać. teraz rano juz muszę zjeść, bo mi teściowa nie pozwoli wyjść :D
dzień za mną, jeszcze tydzień i odpoczynek. idę teraz myniu myniu i spać bo już mnie kręgosłup boli, tyle się dzisiaj narobiłam przy koronie do kościoła.
dobrej nocki, i tuptania w brzuszku ::) ;D

Kika aż się wystraszyłam! Mam nadzieję, że to tylko przemęczenie! Uważaj na siebie, proszę!

Fajne życzenie "tupania w brzuszku", baaaardzo mi się podoba! ;D ;D ;D

KIKA NIE MARTW SIĘ JA TEŻ NIEDAWNO TAK MIAŁAM STOJĄC W BANKU,A LUDZI BYŁO NIE MAŁO ,MUSIAŁAM 2 RAZY WYJŚĆ ZANIM BYŁA MOJA KOLEJ.
POTEM OKAZAŁO SIĘ ŻE MAM NISKI POZIOM ŻELAZA ,BO MOJE ''SŁONKO''POTRZEBUJE TYLE WITAMIN.DLATEGO CZUŁAM SIĘ SŁABO ,TERAZ ZDARZA MI SIĘ TO RZADZIEJ DLATEGO NIE CHODZĘ DO SKLEPÓW GDZIE SĄ DUŻE KOLEJKI.
MOŻE U CIEBIE TEŻ SPOWODOWANE JEST TO BRAKIEM WITAMN,JA BIORĘ FEMINATAL I PIJE SOKI Z WITAMINAMI,ALE JAK SIĘ OKAZUJE DZIECKO I TAK POTRZEBUJE O WIELE WIĘCEJ.
NIE MARTW SIĘ WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE.

Ja pod tym względem mam rozdartą duszę z jednej strony chciałabym wiedzieć a z drugię chcę by to była niespodzianka.Walczę z e sobą by nie zapytać lekarza na usg.Słyszałam o tylu pomyłkach i wolę nie być rozczarowana.POZDRAWIAM!!!!

Cześć dziewczyny!
Dzisiaj niedziela a tu nikogo nie ma! Dobrze, dobrze odpoczywajcie ;)

U mnie pogoda super, mam zamiar trochę się przewietrzyć ;) pooddychać wiosennym powietrzem ...

pozdrowionka

PS.
Asia a Ty gdzie znowu się podziałaś ? ? ? ?????????????????????

reklama
Hej Dziewczyny :)
Ciężko mi czasami za Wami nadążyć. Piszecie takie ilości wiadomości, że się gubię. Fajnie Doxa, że u Ciebie ładna pogoda... W Poznaniu znów pada i zimno. Może już niedługo nadejdzie ciepełko ??? ??? ???
Ale tymczasem o spacerku można tylko pomarzyć...
Czy Wy też miewacie kłopoty z kręgosłupem? Jak długo siedzę, albo stoję, to bolą mnie plecy i jeszcze do tego kość ogonowa - zupełnie jakbym ją sobie stłukła na rolkach ;D Może dzidzia się rozpycha?
Za 2 tygodnie kolejne USG. Może dowiem się wreszcie jakiej płci człowieczek we mnie mieszka?
Pozdrawiam

Do góry