reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzieki kochana :cool2:
pewnie wzrost po mamusi będzie miała ;-)

nie wiem czemu takie miniaturki w załącznikach się zrobiły. Pewnie robie cos nie tak. No ale komputerowiec to ze mnie nie będzie. Muszę iść na kurs... :-D

wczoraj mój mąż włączył Zuzi stronkę minimini. Szkoda że zwinęli nam kamerkę... :-( Możnabyło ją nagrać! To co ona wyprawiała jak zobaczyła wszystkie postacie na jednej stronie... i piosenka misia z niebieskiego domu... Chcielismy się posikać ze śmiechu! Była przeszczęsliwa! :tak:

reklama
Witam!
Nadusia obudziła sie bez goraczki > I wydaje sie jakby juz całkiem dobrze się czuła. :tak: Teraz poszła spać do łóżeczka, ale zabrała pełno ksiażek i chyba nie bardzo ma ochotę na sen.

Magdusiek,
dobre wieści o chłopcu.

a ile ma wzrostu???

zreszta tu nawet nie o wzrost chodzi, ona to jeszcze taka dzidzia... :-)
jak patrze na Zuzie, to mam wrazenie, ze swoje dziecko zbyt dorosle traktuje... :-)

Nadusia zasnęła na stosie ksiązek z kupą w pieluszce.:-) Mam wielka nadzieję, że juz wszystko będzie ok.

Mała, Zuzia jest prześliczna i nie wiem skąd przeświadczenie Teddy, że jest malutka. Ma po prostu jeszcze takie może nimowlęce rysy, ale trudno mi ocenić czy duza czy malutka. Na pewno śliczna!:tak:

Kasiu jak super że Nadulka już lepiej się czuje. Ucałuj ją mocno od cioci! I dawaj znać na bieżąco!

Teddy nie wiem ile Zuzia ma teraz wzrostu, bo dawno jej nie mierzyłam (nie mamy miarki u babci na ścianie). A w naszej przychodni nigdy jeszcze jej nie mierzyli!
A ona zawsze będzie taką moją dzidzią... :tak: :happy: A jak śpi to mam wrażenie ze taka długa jest, jak wyciągnie te swoje nóżki "paróweczki". :-)

dzięki Kasiu! :happy:

a rysy to też pewnie po mamusi. Ja zawsze wyglądałam o kilka lat młodziej, oby tak dalej... :-p
a ha (to tak wspominając słowa magdy) wczoraj jakiś dziadek myślał że Zuzia to chłopczyk... a jak byłysmy w piaskownicy to jakaś babcia mnie się pyta czy to dziewczynka czy chłopczyk... i nie zdążyłam jej odpowiedź bo jakaś matka od razu do niej:" no przeciez widać ze dziewczynka! poza tym po stroju widać (miała fioletowa bluzeczkę w kropki i różowe rybaczki z kwiatuszkiem)" :-p

stroj jeszcze niczym nie swiadczy (patrz: Tinky)... ;-)

Kasiu, przeciez mowie ze nie o wzrost mi chodzi... :-)

ostatnio zauważyłam żę Papa Smerf miał niezła torbę (chyba zielona w różowe grochy!) kolejna poslka afera będzie!

reklama
Do góry