reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

magdus, widze,ze pod wieczor same dobre wiesci. no to bedzie mial chlopak szczescie do konca zycia. w koncu jakis musi byc cel w tym, ze tak gladko z tego wyszedl

reklama
Vertigo - podobno na maksa wydoroślał przez tych kilka dni. Ale wyszedł z tego najlżej jak mógł. Bo pewnie blziny będą, oczywiście przez kilka miesiecy gorset itd (bo kręgosłup ma złamany), złamana noga, ale przy tym co mogło byc i na co nastawiali lekarze to naprawdę nic.

O, to ja sobie też kupię :-) Dzieki za info. Pumeksy się walają i mnie wkurzają, wiec pzestaną ;-)

dzień dobry!
moje dziecko wczoraj w dzień spało 2 godz. i 45 min. Szok! Nocka piękna póxniej w dzień piękna dżemka. :-) Dziś noc tez super! :tak:

Kasiu ciesze się, że Nadusia lepiej wieczorem! I odezwij się, daj znać jak po nocy, jak teraz! Gorące buziaczki dla was!

magdusiek super wiadomość! No myślę, że chłopak teraz zmieni troszkę swoje nastawienie do życia! To się sprawdza: "Polak mądry po szkodzie". Zawsze ludzie po ciężkich przeżyciach zmieniają swój stosunek do życia, zmieniają się priorytety w życiu człowieka. Szkoda że tak późno... no ale cóż, jesteśmy tylko ludźmi.

a Teddy dalej na urlopie? :-p

Doxa najlepsze jest to, ze Zuzia boi się tylko psów któe głośno szczekają i są duże. Wzcoarj szłysmy na spacerek i już obok domu, w kórym są te psy zaczęła zasłaniać się rączkami i mówiła "nie". :-(

witam...

Kasiu, Magdus, jakie dobre wiesci z samego rana... :-)

postanowilismy z Kamilem podwyzszyc boki lozeczka o zasieki - moze niekoniecznie z drutu kolczastego, ale jakies, bo mi dziecie wylazi... wczoraj 2 godziny zabawy w wylazenie i wsadzanie do lozka... jaka byla rozpacz jak uslyszal, ze koniec... na szczescie wie, za jak mama mowi koniec to wiele sie nie da zrobic i dlugo to nie trwalo... zal mi go bylo, bo nauczyl sie tak rozpaczliwie plakac, ze prawie mnie to rusza... ;-)

Dzień dobry
Teddy - a nie wyłazi przez dziurę po szczebelkach? My usunęliśmy szczebelki na amen. Jak patzrę na Natalię to nie ma takiej zasieki, której dziecko nie pokona, szczególnie gdy ma ochotę.Ja w ogóle zdecydowałam, ze do nowego mieszkania bierzemy jej stare łóżeczko, bo będzie bezpieczniej.

nam wylazi gora, wypada bokiem... ;-)

nie wiem dlaczego przychodzi mi do glowy parawan na zmiane ze skrzynia... ;-)

reklama
Do góry