reklama
Nadusi śpi znów ma gorączkę. Mocz ok. Złapałam nawet srodkowy.
Pociesza mnie to, że apetyt ma w normie.
Ma zaparcia, i chodzi cały czas z nocnikiem.
Nasza ped mówi, że trzeba poczekać do czwarktu, może to zwykłe przesilenie po całym zamieszaniu, albo złapała wirusa w szpitalu. Staram się myśleć pozytywnie.
Dzięki za wszystkie słowa otuchy, bo są mi potrzebne .
Pociesza mnie to, że apetyt ma w normie.
Ma zaparcia, i chodzi cały czas z nocnikiem.
Nasza ped mówi, że trzeba poczekać do czwarktu, może to zwykłe przesilenie po całym zamieszaniu, albo złapała wirusa w szpitalu. Staram się myśleć pozytywnie.
Dzięki za wszystkie słowa otuchy, bo są mi potrzebne .
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Kasiu, Nadia jest silna, będzie dobrze, zobaczysz. Wierze, że to przesilenie, na pewno to przeżywała, nie było fajnie, ale już jest w domu, w swoim normalnym miejscu, z całą rodziną itd. Ipamiętaj, jakbyś potrzebowała czegokolwiek to śmiało daj znac.
Doxa
Fanka BB :)
Przepraszam, że się nie przywitałam, ale zamarłam czytając post Kasi!
Witajcie!
Mała Oli też nie lubi psów. Być może rzeczywiście Zuzia je przeżywała. Cieszę się, że dzisiaj ładnie spała, mam nadzieję, że już tak zostanie!!!
Magdusiek i jak samochód? Odebrałaś?
Teddy fajnie mieć nieplanowany urlop! Mam nadzieję, że wypoczęłaś trochę.
Vertigo przyjmij lekko spóźnione, ale serdeczne życznia urodzinowe! Wszystkiego naj, najlepszego!
Witajcie!
Mała Oli też nie lubi psów. Być może rzeczywiście Zuzia je przeżywała. Cieszę się, że dzisiaj ładnie spała, mam nadzieję, że już tak zostanie!!!
Magdusiek i jak samochód? Odebrałaś?
Teddy fajnie mieć nieplanowany urlop! Mam nadzieję, że wypoczęłaś trochę.
Vertigo przyjmij lekko spóźnione, ale serdeczne życznia urodzinowe! Wszystkiego naj, najlepszego!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa, nie odebrałam, bo jeszcze bagażnik i coś tam i już nie miałam czasu podjechac, tzn nie miałam jak z Natalią itd. Jutro jakoś w ciągu dnia odbiorę.
Ale przynajmniej na manicure i pedicure się zapisałam ;-) Chyba sobie liste zrobię róznych takich pierdół, bno wciąz zapominam o nich i przypomina mi się stanowzo za późno.
Ale przynajmniej na manicure i pedicure się zapisałam ;-) Chyba sobie liste zrobię róznych takich pierdół, bno wciąz zapominam o nich i przypomina mi się stanowzo za późno.
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
A ja właśnie dostałam dobrą wiadomośc,
syn mojej koleżanki, ten po wypadku, miał mieć dziś operację, i po niej miało sie okazać co dalej z ręką, mieli usuwać martwą część i po tym decydowac o ew. amputacji czy nie. I wszytsko sie cofnęło, będzie dobrze. lekarze mówią, ze to cud! Ale się ciesze.
A prąd nie zrobił mu takiego wyniszczenia jakie mógł, więc naprawdę wszystko się dobrze skończy. Uff/.
syn mojej koleżanki, ten po wypadku, miał mieć dziś operację, i po niej miało sie okazać co dalej z ręką, mieli usuwać martwą część i po tym decydowac o ew. amputacji czy nie. I wszytsko sie cofnęło, będzie dobrze. lekarze mówią, ze to cud! Ale się ciesze.
A prąd nie zrobił mu takiego wyniszczenia jakie mógł, więc naprawdę wszystko się dobrze skończy. Uff/.