reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

no wlasnie mnie ta ulewa tez zmartwila... czy mi sie samochody z truskawkami do sernika nie zwina... ;-)

...chociaz po deszczyku przyjemnie...

reklama
tusiekn, wymioty to niektore dzieci maja jak placza. albo jak chca zwrocic uwage mamy. jak u Ciebie- nie wiem. moze jako ciekawy dodatek? ;-)

magdus, odpisze tu, bo mnie Mucha juz goni... przydalas sie! wielkie dzieki za checi. :* a do go sport to nie masz po co biegac- juz sprawdzilam.

Witam po długiej przerwie.

Elvirko serdeczne gratulacje z okazji narodzin drugiej córci :-)
Vertigo wszystkiego najlepszego a przede wszystkim dużo zdrówka dla Ciebie i Tosi :-)
Teddy Prezes super wygląda, duży facet już. I te loczki :-)

Aha mam jeszcze pytanie kobietki: Co można kupić na wieczór panieński? Prawdopodobnie w sobotę czeka mnie taka impreza i kompletnie nie wiem co sie teraz kupuje. Dawno na takiej uroczystości nie byłam to fakt, ostatnio chyba na swojej ;-).

Teraz pędzę nadrabiać zaległości bo chyba z 2 tygodnie mnie nie było.
Pa

Matko, Luszka, pojęcia nie mam, moja siostra ma ślub 30, ale nie chce pamnieńskiego,w ogóle nic nie chce, trochę mi ęce opadły, bo jestem ejj świadkiem, no ale cóż... nie moja decyzja.
Jak byłam u koleżanki to dostała pełno róznych dziwnych rzeczy, poczynając od swoich zdjeć w ramach z dopisanymi tekstami, mydła w kształcie penisa, ksiązki kucharskiej, kilku podwiązek, kilku koszulek nocnych, jakiś gadzetów z sex shopu... a, i albumy o macierzyństwie, bo była w ciązy. Pamiętam, ze albumy ja wkurzyły, bardziej wkurzyła ja książka kucharska, podobały ejj sie koszulki i niektóre gadżety.

Magdusiek dzięki. Mam nadzieję że coś wymyślę do końca tygodnia.
A tak w ogóle to Natalka obłędnie wygląda na zdjęciach z wakacji. I super że wyjazd się udał. Tez bym chciała gdzieś nad morze. :-)
I dużo zdrowia dla dziadków, dobrze ze już są w domu i że coraz lepiej.
Tusiekn cieszę się że z tata też już lepiej. A Natalka też często budzi się w nocy lub nad ranem i najczęściej wtedy ląduje u nas.
Doxa nie było mnie dłuugo więc spóźnione życzenia z okazji rocznicy. Super że randka się udała :-)

A tak poza tym gratuluję dzieciaczkom nocnikowych i smoczkowych sukcesów :-)
U nas niestety z nocnikiem porażka. Było dobrze: Natka ładnie siedziała(jak posadziłam ) dopóki czegoś nie zrobiła. A teraz spyla od razu jak tylko się ją posadzi. i robi w pieluchę. :-( A najgorsze że jak zrobi coś bardziej "konkretnego" to ucieka i nie chce dać sobie zmienić pieluchy. W ogóle jej nie przeszkadza zawartość w środku.

luszka, kiedy ostatnio bylam na panienskim, ze 3 lata temu, kupilysmy kumpeli stojak na ksiazke zakladany na wanne, a na pudelku napisalysmy "zamiast bolu glowy"...

inna kolezanka mi mowila, ze dostala cos co sie nazywa "lampki SPA", podobno przykleja sie to na wanne i daje niezly klimacik na wspolna kapiel, ale do tego to trzeba miec waaaanne... :-)
widzialam na zdjeciach, fajne...

jakby Cie interesowaly takie gadzety, to moge poszukac na necie, bo wiem jak to wyglada i moze byloby mi latwiej... wg mnie to fajniejsze niz te oklepane pierdoly z sexshopu, no ale to moje zdanie... :-)

stojaki sa w toys4boys... widziałm je, fajne, ale mało stabilne, moja koleżanka sobei kupiła, parę książek załatwiła. One mają dodatkowo chyba miejsce na kieliszek czy coś. Ale pewnie kwestia typu stojaka.
te światełka widziałam w jakimś internetowym, kurcze, nie pamiętam adresu, ale jakiś tydzień temu grzebałam w sieci w poszukiwaniu prezentu ślubnego dla siostry. i pomysłu brak......

Teddy dzięki, super pomysł. Zwłaszcza ze mają wannę ;-) To jakbyś miała namiary na takie gadżety to bardzo poproszę. :-)
Tez uważam że wiele fajniejsze niż te z sex shopu-szczerze mówiąc tamtych w ogóle nie brałam pod uwagę.

reklama
Do góry