reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa pisze:
jarrela pisze:
Teddy ja już się pytałam... nie wiesz od kogo skierowanie na te masaże?

No właśnie też mnie to ciekawi

przeciez nie od proktologa... ::)
od ortopedy, rzecz jasna...

ogolnie to skierowanie dostaje sie w przypadku schorzen kregoslupa, ale kazdy cos tam ma nie tak, wiec sie kwalifikuje... a jeszcze jak sie powie, ze boli, no to nie ma sily, musi wypisac

no tak, czyli najpierw rodzinny musi wypisać do ortopedy, a ortopeda na masaże ... ::) długa droga, ale może warto?

dziewczyny oglądacie "Innych" - brrrr - według mnie jeden z lepszych horrorów ostatnich czasów - aż przesiadłam się do męża na kanapę - chociaż film już widziałam i pointę znam, ale i tak się boję ;)

Ja oglądałam. Super. Jeszcze jest jeden film superancki, ale tytuł jutro bo się domyślicie o co chodzi w innych :)

Magdusiek, i Ciebie dopadło? :( Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!

reklama
Dobrze Doxa że przypomniałaś o tym skierowniu od rodzinnego. Po świętach mamy iść na usg bioderek z Kamą do ortopedy to poproszę o skierowanie i wypytam się co i jak. U nas jest super sanatorium wypoczynkowo-rehabilitacyjne, masaże, kąpiele, zajęcia z instruktorami, opieka lekarska itd. Ten ortopeda jest tam ordynatorem - może dałoby się załapać na te masaże u nich na NFZ? No przy najmniej spróbuję.

Do góry