reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Karen - to super. Cieszę się, że w końcu będziecie mogli mieszkać sami.
Syla - nic się nie martw, spotkamy się to Ci wszystko skrupulatnie opowiem :)
Jarrela - ja w takich wypadkach proszę kuriera o telefon i chodzę niedaleko domu, to tak na przyszłość, gdybyś jeszcze jedno akwarium planowała kupić ;)

A JAK JA SIE CIESZE  ;D my mamy na razie beznadziejny rozkład bo 3 pokoje przechodnie ale chcemy sobie zrobić tak ze z duzego pokoju bedzie sie wchodzic do 2 pokojików, mozemy tez ten duzy pokój połaczyć z kuchnia, ale nie jestem pewna czy to dobry pomysł.Ogólnie i tak mieszkanie jest bliskie ideału, niski czynsz, 6 pietro-winda, przystanek, sklep, szkoła, przedszkole zaraz obok bloku, balkon, piwnica, duza kuchnia no i dosyc atrakcyjna cena jak na Kraków ofkors

ja wychodzę sobie beztrosko z domu i jak przyjedzie kurier pod moją nieobecność to wtedy dzwonię do niego i umawiamy się na konkretną godzine...

tymek ma 38,5 gorączki :(
rozebrałam go do bodziaka, zasłoniłam okna w sypialni, dałam apap i duuużo pić. zasnął właśnie i mam nadzieję, ze ta gorączka nie wzrośnie :(

reklama
Hello popołudniem
Ja jestem przed szczepieniem bo Kasia mi teraz choruje ma wsródmiąższowe zapalenie dróg oddechowych i jest na antybiotyku i jutro mamy wizyt e kontrolną wiec dowiem sie o szczepienie i jaknarazie niegorączkowała do tej pory poszczepieniu

Do góry