reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
karen to gratulacje :)
my mamy 49 metrów i to rzołożone na 3 pokoje ;)
i wcale nie jest takie malutkie :)

jarella u lekarza byliśmy wczoraj po południu. już się chwaliłam mim słonikiem :) waży 8190, a mierzy ok. 70 cm. obwód główki 43 cm a klaty 45 :) big chłopina :)

syla na pewno znajdziesz chwilkę na bb nawet jak wrócisz do pracy. a my tu na ciebie zawsze będziemy z utęsknieniem czekały. a ja ci zawsze przygotuję skrót wiadomości i przeslę na gg ;) ;D

Efunia no wagę podawałaś.. ale wzrostu nie ;D A tak szczerze to coś mi się pomieszało ;)

Karen GRATULACJE. W końcu na swoim.

A u mnie ciąg dalszy porannych suprajzów... przed chwilą była teściowa zobaczyć Kamilkę, bo przecież my nie chcemy do niej jeździć :o Dodam, że byliśmy w sobotę  ::)

Ina jeśli chcesz mieć dwa suwaczki to spróbuj z lypie czy jak to się pisze. Kliknij na Efuni. Bo z tego co wiem to one mają krótsze adresy.

Ina powinny się zmieścić. Pomiędzy 2 suwaczki wstaw " ; " Ja miałam wcześniej dwa i nic nie skracałam.

Efunia, to super jak mi będziesz streszczenie podrzucać :laugh: Już mi lepiej.

Karen, super, nie ma to jak własne!

Jeśli chodzi o samochód to myślimy o kombi - Volvo. Bedzie tańszy niż nasza Honda i będzie miał większy bagażnik, no i szukamy na gaz coby z nas mniej kasy ciągnął. Bardziej skąpi się zrobiliśmy :laugh:

spadam na spacerek

Cześc Wam!!
Unas dzis okropna pogoda niema słoneczka tylko deszczowe chmury
KAREN 45 m to dosyc duże mieszkanko my mamy 37 i nierozkładowe do kuchni wchodzi sie z pokoju,buuu ale najwazniejsze że własne
Kasia cos ostatnio chce siedziec u ,nie na kolanach i forumowac ze mna :)

reklama
jarrela pisze:
Trzeba było mi iśc jednak na ten spacer i kichać na akwarium....

mądry polak po szkodzie ;D ;D

karen to super! ja myślę, ze lepiej mieć trzy mniejsze pokoiki niż dwa duże. dzięki temu każdy ma własny kąt :)
my przedpokój mamy połączony z dużym pokojem (tak to zrobili poprzednio właściciele i dlatego mnie się bardz spodobało!) dlatego mieszkanie na pierwszy rzut oka wydaje się większe niż w rzeczywistości :)

Do góry