reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa no jak na razie od 2-3 tyg nic a nic z niego nie kapie. Śliniak jest tylko dlatego, że Kamie czasem się uleje w trakcie picia, albo wypluje, albo zrobi brrrr.

Kurde, my po zupce, chyba przestało padać, a przynajmniej na razie nie pada... a dzwonił facet z kuriera, że ok 13 przywiozą akwarium. Co to znaczy około? ::) No i teraz jestem uziemiona, pewnie potem zacznie padać, ślubny nie wiem kiedy wróci, bo dzisiaj pojechał do Białegostoku. No po prostu wspaniale. Ide z dzieckiem się chwilę pobawię i czyba pójdzie spać w łóżeczku ::)

cześć :)
byliśmy na szczepieniu :)
tymuś śmiał się do pielęgniarki jak nie wiem. normalnie w głos :)
prawie nie płakał i po każdym wkłuciu (były 3) od nowa zaczynał podrywanie pani pielęgniarki. a po wszystkim jak go ubierałam to gadał tak głośno ze chyba w poczekalni go było słychać  :laugh:

ina jak zdjęcie się nie otwiera to klikam prawym przyciskiem na ten znaczek co wyskakuje zamiast zdjęcia :) otwieram właściwości i tam jes adres. kopiuję go, wklejam jako adres strony i otwiera mi się zdjęcie. w ten sposób widziałam laurkę w gipsie :)
ale teraz idę obejrzec resztę zdjątek :)

tymuś zasnął. odwaliliśmy spacer krótki (niecałe 2 godziny) i nie wiem czy dziś jeszcze wychodzić, bo tymi zwykle po szcepieniu śpi cały dzien. za chwilę obudzę go do karmienia i przełożę do łóżeczka, bo obecnie dosypia w wózku.

Witajcie, :)

My wczoraj mieliśmy wieczór w KIDS PLAY. Zdecydowałam się pojechać z Igą tak więc byliśmy całą rodzinką. Goście Oskara dopisali, wyszaleli się.

Wiecie, jak tak kilka dni się nie jest na bb to się zupełnie wypada z obiegu. Mam wrażenie jakbym nic nie wiedziała co u Was się dzieje. Dziś Andrzej wyjechał więc może trochę nockami posiedzę. Z drugiej strony muszę się po troszku już odzwyczajać żeby nie przeżyć szoku jak wrócę do pracy i pewnie będę nie częstym tu gościem. :(

Ochłonęłam trochę po imprezach i dziś mam dzień doprowadzaniamieszkania do pożądku.

Wczoraj byliśmy parę godzin na dworzu. Iga była tylko w body i polarku. Mało śpi na dworzu. Muszę kombinować i ją sadzać w tej gondoli. Wkurzam się na to że te spacerówki nie dojechałuy. Oj bardzo się wkurzam.

Za niecałe pół godz. zaćmienie słońca.

_anna pisze:
Syla - a co nowe autko kupujesz - pochwal się?

tak Anna, robimy podejście do zmiany autka. Już od dawna z tą myślą się nosiliśmy ale teraz (znajomy z komisu) nas namówił. No i jak sprzedamy to dopiero kupimy coś innego. Tak więc na razie jestem zamknięta w Raszynie bez samochodu. Tu bez samochodu się nie da żyć ;) ale jakoś sobie może poradzimy. :)

Efunia a ile Tymek waży i "mierzy" ?

Syla o jakim samochodzie myślicie?

No a ja czekam... i cieszę sie, że to już przywiozą i zła jestem że o takiej głupiej godzinie. I weź tu babie dogodź ;D ::)

reklama
Witam.
Olivia taka sie przylepa zrobila, ze jak sie z nia nie bawie, to marudzi. Nawet na bb w dzien nie da mi posiedziec.
Zaraz jedziemy na zakupy bo w domu nie ma co jesc ;D
Karen to badzo fajnie ze jest wszystko OK.
Syla a jaki samochod planujecie kupic?
U nas szara pogoda, sniegu juz nie ma i jak zawsze wieje.
Ide jeszcze poogladac zdiecia.
Wszystkiego naj dla solenizantow.
A jak Laura sie czuje?
Pa. Zycze milego dnia.

Do góry