reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Właśnie wracam z galeryjki.

Magda gratulacje :) Ja to chyba jeszcze dłuuugo poczekam zanim Kama siądzie ;)

Kaszu super wyglądasz w ciemnych włosach  :laugh: Ja też myślę, żeby znowu wrócić do ciemnych - moja mama mówi, że i tak już rok jestem blondynka to już czas na zmianę ;) A Laurka ma piękne oczy - chyba po Tobie? Mi to najbardziej podoba się to z grzechotką ;D

Kaszu, ładne jesteście bardzo obydwie :) A Ty faktycznie szczuplutka. Biedna ta Twoja Laurka w gipsie była, dobrze, że juz go nie musi nosić.

Kobietki a tak w ogóle to wiecie co się dzieje z Małgosią? Już od paru dni jej nie ma :(

Kaszu jak widać i w jasnych i ciemnych wyglądasz ładnie. :)

Ja w średniej szkole eksperymentowałam z kolorami ;D byłu ciemne, rude, czerwone i blondi. Ale doszłam do wniosku że balejage mi najbardziej odpowiada. W ciemnych włosach wygladałam staro a naturalnego nie pamiętam ::)

a tak poza tym to przyłączam się do gratulacji dla mam siedziących dzieciaczków. :) Ja też jeszcze poczekam. Natka próbuje się podciagać stękajaco ale sama jeszcze nie siada ;)

Kaszu ja nie powiem że Ty jesteś szczupła ... kochana Ty jesteś wychudzona! A Laurka jak laleczka. Mi najbardziej w turbanie się podobała :)

Jarrela a Kama nieźle sobie radzi z niekapkiem. Rzeczywiście nic nie kapie z tego kubeczka? A jaką ma odlotową spódnicę!!!

luszka pisze:
Kobietki a tak w ogóle to wiecie co się dzieje z Małgosią? Już od paru dni jej nie ma  :(

Tak wiemy :) Małgosia dzisiaj wyjechała, albo lada moment wyjedzie, do Poznania, wróci w poniedziałek.

reklama
Do góry