reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Doxa pisze:Witajcie!
Wiosna, wiosną a słoneczka dzisiaj nie widać![]()
dokładnie tak Doxa, gdzie to słońce?
Chciałam wyjść wcześniej na spacerek ale jak tak pochmurno to cięzko się wybrać. W dodatku spać mi sie zachciało. Tylko że jak sie zdrzemnę to jest ryzyko że przed 12 nie wstanę. Muszę przetrzymać - trzeba być twardym nie miętkim
luszka
październik'05, lipiec'07
u nas wczoraj pięknie świeciło słońce i dziś wiele gorzej. Przygnębia mnie taka pogoda no i od rana głowa boli. A k. sie napić nie mogę.
Robię sobie herbatkę Hipp może jak się ciepłego napije to nastrój mi się poprawi...
M
MALENSTWO 33
Gość
Witam laski
u nas tez sloneczko ucieklo ale jest cieplo bo musialam wyjsc na balkon po pranie i jest fajnie a w nocy chyba padalo bo pranie nadal mokre
a co do ubranek ktore dostalam to musze ale zbierac bo w sierpniu bedzie baby u mojego brata a mialam oddac kolezance dobrze ze moj kochany braciszek pochwalil sie wczesniej ze zostanie tatusiem poraz 2
u nas tez sloneczko ucieklo ale jest cieplo bo musialam wyjsc na balkon po pranie i jest fajnie a w nocy chyba padalo bo pranie nadal mokre
a co do ubranek ktore dostalam to musze ale zbierac bo w sierpniu bedzie baby u mojego brata a mialam oddac kolezance dobrze ze moj kochany braciszek pochwalil sie wczesniej ze zostanie tatusiem poraz 2
kaszu27
Październikowa mamusia
to znowu ja!!!
Po pierwsze to dla wszystkich małych solenizantow wiele, wiele zdrówka i buziaczków od cioci Kasi i Laurki!!!
Po drugie Magda25 dzięki za instrukcję!!
Po trzecie nareszcie powklejałam wszystkie fotki!!! Można zobaczyć!!!
Po pierwsze to dla wszystkich małych solenizantow wiele, wiele zdrówka i buziaczków od cioci Kasi i Laurki!!!
Po drugie Magda25 dzięki za instrukcję!!
Po trzecie nareszcie powklejałam wszystkie fotki!!! Można zobaczyć!!!
reklama