reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
a ja Wam tylko powiem, ze KAZDEMU przysluguje 10 masazow rocznie refundowanych przez NFZ.... ktory, jakby nie patrzec, tez nie ma kasy...

dobranoc

Poczytałam i choć raz jak człowiek się pożegnam:
Dobranoc
... i przywitam
Dzień dobry ;D ;D ;D
(tak nie mylicie się, odbija mi o tej porze )

Witam was po długiej przerwie, mam strasznie przypalone styki, otóż kiedy jeszcze byłam w ciazy dostałam od swojej szwagierki śliczne ciuszki przywiezione z Anglii, no i teraz upomina sie o nie. Tak! Wszystkie ubranka, z których wyrósł mój mały sprzedaję na allegro a tu słyszę, że tych od Agnieszki mam nie sprzedawać bo będą dla jej dzieci! Czy to jest normalne że nie mogę dysponować jej/ moimi ubrankami. Z tego wywiązała się afera rodzinna!

Witam oznajmiam wszem i wobec , że nadeszła wiosna.Poniżej przedstawiam dowód, który wczoraj dostałam od męża. Zastrzegam ten kwiat nie jest sztuczny.

7491pb.jpg

hej hej :)

madzia ja wczoraj na trawniku (wysprzątanym!!! ale to nie moje osiedle :( ) widziałam krokusy i pzebiśniegi. i tak mi się ciepło na sercu zrobiło. a jak poczłam zapach palnoej trawy (ludzie robią porządki w ogródkach) to już w ogóle byłam wniebowzięta ;D

teddy serio? to ja sie tym zainteresuję bliżej :laugh: póki co chodzę do lekarza bo mnie dłonie bolą. drętwieją i puchną... podobnie jak w ciązy buuu...

karen ale co? wcześniej nie powiedziała ci ze masz je zostawiać?? że tylko pożycza??

a w ogóle to ja się podpisuję obiema rękami pod tym co pisałyście. my z męzem non stop podziwiamy tymka i tylko się martwię, zeby mały megaloman nam z niego nie wyrósł :laugh: ale on jest taki cudowny. i mądry!!! a kurą domową to ja się zaczęłam robić jak wyszłam za mąż :) ale to zupełnie inna historia :D

w ogóle to my dziś na szczepienie...

Dziewczyny witam :)
Ja dzisiaj od rana mam same suprajzy ;D Mała chyba się przestawiła na czas letni - i to skuteczniej niż matka, bo ja ledwo zwlekłam się z łóżka. Ślepa jestem kompletnie, bo już ani jednej zupki nie znalazłam dla małej w zamrażarce ;D Wobec czego od rana skrobię, płucze i gotuję ;) Słońca dalej niet :( Ale postanowiłam, że to może przez moje okna czyste inaczej ;) Więc dzisiaj w ramach protestu przeciwko zimie, po powrocie ślubnego umyję chociaż jedno okno ;D
A tradycyjnie to k. i bb o poranku ;)

Teddy pisze:
a ja Wam tylko powiem, ze KAZDEMU przysluguje 10 masazow rocznie refundowanych przez NFZ....

Teddy serio? A skierowanie od kogo? Orientujesz się? Od ortopedy wystarczy?

Kaszu no właśnie byłam w galeryjce i chciałam Ci napisać, że nie widać zdjęć. Zaraz poszukam instrukcji Doxy to wkleję ;)

Karen no właśnie zależy... jeśli mi by powiedziała szwagierka, że mam nie sprzedawać ubranek od niej, bo chce dla swoich dzieci, to bym nie sprzedawała. Ja jestem w podobnej sytuacji, bo Kama większość ubranek ma ze stanów od mojej szwagierki. I też nie wiem co potem z nimi? No oczywiście dla 2 dziecka.. ale co potem? Mogę je sprzedać, oddać mojemu bratu? Czy mam oddać szwagierce? Ale gdyby mi powiedziała, że chce je spowrotem, to na pewno bym się nie obrażała... samo to że "pożyczyłaby" mi te ubranka to duuuże odciążenie.

Magda ja dzisiaj będę szukać bazi ;D Tylko nie wiem gdzie :( Ale się poszwendam to może znajdę jakieś gałęzie do wazonu.

reklama
Do góry