reklama
inkaby
Fanka BB :)
Wg mnie to chłopiec a co lekarz powiedziałBardzo prosiłabym o pomoc
Mam już 2 chłopców w domu i u nich na usg od razu armata i bez wątpliwości.
Marzy nam się córcia . I nie wiem mam przeczucie na dziewczynkę choć wiem że raczej chłopczyk. Chociaż ja na tym zdjęciu widzę tzw. hamburgera czyli dziewczynkę czy to już psychika płata mi figle ?
Marzy nam się córcia . I nie wiem mam przeczucie na dziewczynkę choć wiem że raczej chłopczyk. Chociaż ja na tym zdjęciu widzę tzw. hamburgera czyli dziewczynkę czy to już psychika płata mi figle ?
inkaby
Mi się wydaje tez ze chłopiec ale jeszcze może się okazać ze będzie dziewuszka, bo to maleństwo wiec na usg może się różnie ułożyć i widać inaczej No musisz uzbroić się w cierpliwośćMam już 2 chłopców w domu i u nich na usg od razu armata i bez wątpliwości.
Nie chodziło mi o inne zdjęcie. Na tym co załączyłaś jest taka żółta łapka - ona jest na wydruku zdjęcia, czy ty ją wstawiłaś by pokazać o co Ci chodzi?Na żadnym innym zdjęciu nie widać bo dzidziuś się obrócił plecami tylko takie mam.
Lekarz powiedział że raczej chłopiec bo cos tam małego widział .
reklama
Jetkaa
U nas na prenatalnych na podstawie wyrostka płciowego. a byłam 12+6 i niby dziewczynka bo wyrostek odpowiada dziewczynceU mnie płeć określał lekarz zawsze po 20tc