reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witam . Jestem w 17 tyg ciąży i chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was miała podobne zdjęcie dzieciaczka i wie co to za płeć

Bardzo prosiłabym o pomoc

Załączniki

• dzidzia.jpg
    dzidzia.jpg
    69,1 KB · Wyświetleń: 499
reklama
Na żadnym innym zdjęciu nie widać bo dzidziuś się obrócił plecami tylko takie mam.
Lekarz powiedział że raczej chłopiec bo cos tam małego widział .

Mam już 2 chłopców w domu i u nich na usg od razu armata i bez wątpliwości.
Marzy nam się córcia . I nie wiem mam przeczucie na dziewczynkę choć wiem że raczej chłopczyk. Chociaż ja na tym zdjęciu widzę tzw. hamburgera czyli dziewczynkę czy to już psychika płata mi figle ?

Mam już 2 chłopców w domu i u nich na usg od razu armata i bez wątpliwości.
Marzy nam się córcia . I nie wiem mam przeczucie na dziewczynkę choć wiem że raczej chłopczyk. Chociaż ja na tym zdjęciu widzę tzw. hamburgera czyli dziewczynkę czy to już psychika płata mi figle ?
Mi się wydaje tez ze chłopiec ale jeszcze może się okazać ze będzie dziewuszka, bo to maleństwo wiec na usg może się różnie ułożyć i widać inaczej No musisz uzbroić się w cierpliwość

Na żadnym innym zdjęciu nie widać bo dzidziuś się obrócił plecami tylko takie mam.
Lekarz powiedział że raczej chłopiec bo cos tam małego widział .
Nie chodziło mi o inne zdjęcie. Na tym co załączyłaś jest taka żółta łapka - ona jest na wydruku zdjęcia, czy ty ją wstawiłaś by pokazać o co Ci chodzi?

A miałaś może prenatalne 1trym? Tam lekarz nie zasugerował coś? W sumie zaniedługo będziesz mogła wykonać USG połówkowe i na tym powinno być coś widać 😇

reklama
Do góry