reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Zdecydowanie.
koteczek23
Zaciekawiona BB
nie taka blada po cichu moge po gratulować
Agnes4312
Moderator
A dlaczego po cichu?nie taka blada po cichu moge po gratulować
MartaMarkry
Tak, wczesna ciąża z dnia na dzień będzie już ciemniejsza
Calineczka92
Jasne, że takWitam dziś zrobiłam test ciążowy i wyszła mi bladsza kreska od drugiej czy to może być ciąża
Nelka85
Przy becie 200 miałam jaśniejsząWitam dziś zrobiłam test ciążowy i wyszła mi bladsza kreska od drugiej czy to może być ciąża
Dzień dobry kobietki !
Jestem tu nowa,czy mogłybyście spojrzeć na ten test,jestem skołowana,bo nie wiem co o tym myslec.
Jestem na 6 dni przed @. Proszę spójrzcie na ten test,bo już tracę nadzieję,że kiedyś i mi się uda Nie wiem sama co myśleć,czy to nie za szybko z tym testem ? Po prostu już nie mogę wytrzymać i się doczekać .
Pozdrawiam serdecznie !
Jestem tu nowa,czy mogłybyście spojrzeć na ten test,jestem skołowana,bo nie wiem co o tym myslec.
Jestem na 6 dni przed @. Proszę spójrzcie na ten test,bo już tracę nadzieję,że kiedyś i mi się uda Nie wiem sama co myśleć,czy to nie za szybko z tym testem ? Po prostu już nie mogę wytrzymać i się doczekać .
Pozdrawiam serdecznie !
Załączniki
reklama
Madzia86G
Jak na moje oko negatywny .
Niby szło by powiedzieć że coś tam przebija, ale test leży bokiem a nie płasko,przez co może przebijać się kreska testowa z powodu światła.
Niby szło by powiedzieć że coś tam przebija, ale test leży bokiem a nie płasko,przez co może przebijać się kreska testowa z powodu światła.
reklama
Na płasko wygląda dokładnie tak samoJak na moje oko negatywny .