reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Dziewczyny w końcu po 3 tygodniach odebrałam wynik histpat 🫣jestem w szoku nie wyszło nic ,fragmenty tarczy szyjki macicy bez cech dysplazji (sil),fragmenty błony śluzowej kanału szyjki o obrazie zwykłym 😊jutro mam ginekologa zobaczymy co on określi ,sama nie jestem pewna czy to wszystko ok ale jestem dużo spokojniejsza ,teraz pewnie czeka mnie test na HPV 🫣
Super wiadomość!!! Daje dużo nadziei ♥️ a nie miałaś wcześniej wyniku na hpv? I przypomnisz proszę jaki był Twój opis kolposkopii

reklama
Super wiadomość!!! Daje dużo nadziei ♥️ a nie miałaś wcześniej wyniku na hpv? I przypomnisz proszę jaki był Twój opis kolposkopii
Nie miałam zawsze miałam zwyklą cytologię i praktycznie zawsze była grupa 1 ,teraz po dwóch latach wynik cytologii AGC ,Kolposkopia satysfakcjonująca ,zbielenie wtórne na godzinie 12 ,3,5 i 9 próba jodynonegatywna w tym samym miejscu ,pobrano 4 wycinki z szyjki macicy ,łyżeczkowanie kanału szyjki i jamy macicy coś takiego dokładnie nie pamiętam ,Czyli kolposkopia też nie wyszła za dobra,no ale nic trzeba się cieszyć bo jednak histpat powie najwięcej 😊nie miałam nigdy robionego HPV ale pamiętam że lekarz mówił że jak nic nie wyjdzie to będzie zrobiona jeszcze cytologia płynna i właśnie pewnie ten ten hvp ,i tak go zrobie dla własnego spokoju .😄

Nie miałam zawsze miałam zwyklą cytologię i praktycznie zawsze była grupa 1 ,teraz po dwóch latach wynik cytologii AGC ,Kolposkopia satysfakcjonująca ,zbielenie wtórne na godzinie 12 ,3,5 i 9 próba jodynonegatywna w tym samym miejscu ,pobrano 4 wycinki z szyjki macicy ,łyżeczkowanie kanału szyjki i jamy macicy coś takiego dokładnie nie pamiętam ,Czyli kolposkopia też nie wyszła za dobra,no ale nic trzeba się cieszyć bo jednak histpat powie najwięcej 😊nie miałam nigdy robionego HPV ale pamiętam że lekarz mówił że jak nic nie wyjdzie to będzie zrobiona jeszcze cytologia płynna i właśnie pewnie ten ten hvp ,i tak go zrobie dla własnego spokoju .😄
Mysle, ze takie wyniki to lampka ostrzegawcza - zeby sie tak nie martwic, denerowac i zawsze myśleć o sobie i swoim spokoju ♥️ chyba po takim czekaniu dzis będziesz spała jak dziecko!
Ja wchodze w 3 tyg czekania wiec trzymajcie kciuki

Mysle, ze takie wyniki to lampka ostrzegawcza - zeby sie tak nie martwic, denerowac i zawsze myśleć o sobie i swoim spokoju ♥️ chyba po takim czekaniu dzis będziesz spała jak dziecko!
Ja wchodze w 3 tyg czekania wiec trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki i wiem co czujesz 🤦♥️ale będzie dobrze 😊ja już czekam tylko na jutrzejszą wizytę i mam nadzieję że zacznę znowu żyć bez strachu 😊

Mnie naturopata po kilkumiesięcznej kuracji nalewkami ziołowymi i innymi naturalnymi metodami wyprowadził z kilkuletniego wirusa HPV typ 16 (wysokoonkogenny). Żaden lekarz nie umiał zaproponować nic na wyleczenie tego dziadostwa. Półtora roku temu powtórzyłam badania i wyszło, że nie mam już wirusa HPV :)
Do kogo Pani chodziła?

reklama
Do góry