Byłam u różnych ginekologów, laryngologów i nawet proktologów. Miałam elektreagulację klykcin. Ponadto badanie na wszystkie choroby weneryczne oraz hbv, HCV. Wszystko prywatnie. Myślę że puściłam z 10 tys. , ale na zdrowiu się nie oszczędza.
reklama
skowyrna90
Zaangażowana w BB
Ja właśnie wróciłam od rodzinnego lekarza. Byłam z pieczeniem jezyka... nic mi nie poradził tylko przepisał masc.... na dodatek wykrył mi jakiś guzek na gardle i mam pilnie udać się do laryngologa
((((
Agnieszkaxx
Zaciekawiona BB
Ja bym u laryngologa , czysto i bez zmian . Dzisiaj miałam odbiór wyników krwi i na usg , jejuuu… po leczeniu wodniak zniknął , dwa usg w różnych dniach cyklu i nie ma. Mamy zielone światło aż mnie zatkało. Dostałam skierowanie na szczepionkę na hpvJa właśnie wróciłam od rodzinnego lekarza. Byłam z pieczeniem jezyka... nic mi nie poradził tylko przepisał masc.... na dodatek wykrył mi jakiś guzek na gardle i mam pilnie udać się do laryngologa((((

jeśli chodzi o cytologie , kolejna za 3 miesiące .
Agnieszkaxx
Zaciekawiona BB
Leć szybko do laryngologa i trzymam mocno kciukiJa właśnie wróciłam od rodzinnego lekarza. Byłam z pieczeniem jezyka... nic mi nie poradził tylko przepisał masc.... na dodatek wykrył mi jakiś guzek na gardle i mam pilnie udać się do laryngologa((((

skowyrna90
Zaangażowana w BB
Super, to do dziełaJa bym u laryngologa , czysto i bez zmian . Dzisiaj miałam odbiór wyników krwi i na usg , jejuuu… po leczeniu wodniak zniknął , dwa usg w różnych dniach cyklu i nie ma. Mamy zielone światło aż mnie zatkało. Dostałam skierowanie na szczepionkę na hpv
jeśli chodzi o cytologie , kolejna za 3 miesiące .
Ja ogólnie panikara jestem na tle zdrowia boje się raka itd widzę i czuje tą gule. Wpisuje w Google to 1wsze co to rak mi wyskakuje
Boje sie jutrzejszej wizyty, nawet nie wiem czy mnie przyjmie bo mam wizytę na pt umowiona ,poproszę go może ktoś akurat nie pojawi się...
Nie wiem co mi się tak zdrowie posypało, cytologia zla , teraz coś na gardle wyc Mi się chce;(miałam się jutro szczepić na hpv ,ale wstrzymam się do wizyty u laryngologa
Na dodatek lekarz mega nie miły,że wszystkiego się podsmiewa i ma nie fajne podejście do pacjenta co dodatkowo stresuje
AnnWB94
Początkująca w BB
Jak ja Cię rozumiemSuper, to do dzieła
Ja ogólnie panikara jestem na tle zdrowia boje się raka itd widzę i czuje tą gule. Wpisuje w Google to 1wsze co to rak mi wyskakuje
Boje sie jutrzejszej wizyty, nawet nie wiem czy mnie przyjmie bo mam wizytę na pt umowiona ,poproszę go może ktoś akurat nie pojawi się...
Nie wiem co mi się tak zdrowie posypało, cytologia zla , teraz coś na gardle wyc Mi się chce;(miałam się jutro szczepić na hpv ,ale wstrzymam się do wizyty u laryngologa
Na dodatek lekarz mega nie miły,że wszystkiego się podsmiewa i ma nie fajne podejście do pacjenta co dodatkowo stresuje

reklama
skowyrna90
Zaangażowana w BB
Byłam u laryngologa wyszłam cała nerwowa on twierdzi, że tam nic nie ma. Mówię mu ,że jest i pokazuje(widzę ja ,maz ,rodzinny który mnie skierowal)Jak ja Cię rozumiemczekam na wynik tych wycinków i już mam wrażenie że mam przeżuty wszędzie ,jak nie boli mnie noga od dwóch tygodni jak chodzę
to teraz jakiś powiększony bolący węzeł chłonny na głowie ,co nie zaczne czytać wszędzie rak
![]()
Zrobil że mnie hipohondryxzke i dla św.spokoju kazał przyjść za 2tyg.
Ehhh...jutro idę zaszczepić się na hpv...
Może faktycznie to jakiś migdałek powiększony skoro laryngolog nic nie widzi podejrzanego to chyba mogę być spokojna ?
Tyle ,że patrząc w lusterko widzę narosl wielkości pieprzu
Podziel się: