reklama
A jakie np. Suplementy stosować?Mi to nie pomogło. Ograniczylam cukry, zmienilam diete, duzo pilam wody jadlam suple i czekałam, czekałam, jeszcze raz czekałam.
Celia89
Fanka BB :)
kwas foliowy, wit a, c dA jakie np. Suplementy stosować?
Ok dziękuję za odpowiedźkwas foliowy, wit a, c d
Czesc dziewczyny !przychodze do was z moim problemem i prosze o rade,wsparcie albo już sama niewiem o co !w styczniu miałam badanie ,cytologię i na hpv ,niestety hpv wyszedł pozytywny 16 albo 18 ,niejasno jest to dla mnie napisane (mieszkam w Niemczech )i cytologia gr 2 ,dostałam deflagyn i papilocare ,po dwóch miesiącach miałam kontrole i niestety cytologia już 3 i lekka dysplazja ,dostałam skierowanie na kolposkopie,23 czerwca dopiero i tu moje pytanie ,czy to nie pozno trochę ?boli mnie tez bardzo kręgosłup lędźwiowy ,niewiem czy to może mieć związek !dziekuje i pozdrawiam
Celia89
skoro wyznaczono tak odległy termin to znaczy że nic się nie dzieje. Bóle kręgosłupa mogą mieć zupełnie inne podłoże i nie należy tego łączyć z informacjami o nowotworach szyjki macicy zaczytanymi w internecie, bo tylko człowiek sobie wkręca i to równie dobrze mogą być objawy somatyczne.Czesc dziewczyny !przychodze do was z moim problemem i prosze o rade,wsparcie albo już sama niewiem o co !w styczniu miałam badanie ,cytologię i na hpv ,niestety hpv wyszedł pozytywny 16 albo 18 ,niejasno jest to dla mnie napisane (mieszkam w Niemczech )i cytologia gr 2 ,dostałam deflagyn i papilocare ,po dwóch miesiącach miałam kontrole i niestety cytologia już 3 i lekka dysplazja ,dostałam skierowanie na kolposkopie,23 czerwca dopiero i tu moje pytanie ,czy to nie pozno trochę ?boli mnie tez bardzo kręgosłup lędźwiowy ,niewiem czy to może mieć związek !dziekuje i pozdrawiam
skoro wyznaczono tak odległy termin to znaczy że nic się nie dzieje. Bóle kręgosłupa mogą mieć zupełnie inne podłoże i nie należy tego łączyć z informacjami o nowotworach szyjki macicy zaczytanymi w internecie, bo tylko człowiek sobie wkręca i to równie dobrze mogą być objawy somatyczne.
Dziekuje i pozdrawiam
Celia89
strach ma wielkie oczy. Nie krzywdź się nerwami dopóki nie otrzymasz wyników. Wiem to z autopsji, też szczypała mnie pochwa, ciągnęła szyjka i inne wymysły wyczytane w Google. Już sobie chemię i trumnę wybierałam google ryje głowęDziekuje i pozdrawiam
reklama
No to prawda ze Google wykańcza ale to jest silniejsze tym bardziej ze lekarz mi nie wyjaśnił co i jak ,wysłał list i skierowanie na kolposkopie i tyle!Ja mieszkam w Niemczech a tu służba zdrowia w ostatnim czasie pozostawia wiele do życzenia !przelecialam całe to forum i jestem trochę uspokojonaale strach pomimo to jest ogromnystrach ma wielkie oczy. Nie krzywdź się nerwami dopóki nie otrzymasz wyników. Wiem to z autopsji, też szczypała mnie pochwa, ciągnęła szyjka i inne wymysły wyczytane w Google. Już sobie chemię i trumnę wybierałam google ryje głowę
Podziel się: