reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Mnie to w watkach o HPV wkurzalo ze sie ucinaly, ktos cos niby napisal ze ma... XD ale kurna nie bylo ciagu dalszego histori a ja przezywalam, czy ta kobieta chora jak ja zachorowala na brzydka chorobe, czy w teczy na jednorozcu wyruszyla zdorwa ku zachodzacemu sloncu, a jak tego dokonala to moglaby sie podzielic.

reklama
Dokładnie, tez mi brakowało, co było dalej. Ja dzisiaj cycki sprawdziłam, tu ok. Przynajmniej jedno zmartwienie mniej 😀miłego dnia

Cześć dziewczyny 💓
Pozwólcie, że się dołączę... Jestem tu niestety nowa... Cytologia ASCUS, a od wczoraj HR HPV B dodatni... Za tydzień kolposkopia. I jestem załamana :(( Bardzo się boję tego badania, co ono pokaże...
Obczytuje właśnie cały internet, kupiłam już witaminę C, D, B12, kwas foliowy, cynk, selen. Mam 30 lat... I nigdy bym się nie spodziewała takich wyników u siebie...

Cześć dziewczyny 💓
Pozwólcie, że się dołączę... Jestem tu niestety nowa... Cytologia ASCUS, a od wczoraj HR HPV B dodatni... Za tydzień kolposkopia. I jestem załamana :(( Bardzo się boję tego badania, co ono pokaże...
Obczytuje właśnie cały internet, kupiłam już witaminę C, D, B12, kwas foliowy, cynk, selen. Mam 30 lat... I nigdy bym się nie spodziewała takich wyników u siebie...
To najniższy z możliwych wynikow podejrzanych. Zwyczajnie wirus wtargnął, ale nic nie zrobił jeszcze. Tak jak przeczytasz nasze historie, trzeba kontrolować jedynie. Dużo zdrowia i poczekaj na kolposkopie. Szkoda,ze za tydzień, to tylko zbędny stres. Najgorsze jest chyba czekanie w tym wszystkim. Czekanie na wyniki, obserwacja. Czekanie i czekanie.

To najniższy z możliwych wynikow podejrzanych. Zwyczajnie wirus wtargnął, ale nic nie zrobił jeszcze. Tak jak przeczytasz nasze historie, trzeba kontrolować jedynie. Dużo zdrowia i poczekaj na kolposkopie. Szkoda,ze za tydzień, to tylko zbędny stres. Najgorsze jest chyba czekanie w tym wszystkim. Czekanie na wyniki, obserwacja. Czekanie i czekanie.
Dziękuję za pocieszenie 🤗 Internet też coś tam pocieszył, bo chociaż HPV 16 lub 18 nie mam.
Oby to był złapany początek infekcji, wtedy chętnie gnojowi pomogę się ze mnie zawinąć. Dziś dokupilam jeszcze wit. A+E, luteinę, acerolę oraz 3 suple ze Swansona, których nazw nie jestem w stanie wymówić. Będę świecić w ciemności 😅 Lodówka też już zaopatrzona w warzywa i owoce.
Przeczytałam Wasze historie i widzę, że silne i waleczne babki tu są 💪 Tyle nerwów co my się najemy przez te zdrowie... I to czekanie... Eh.

reklama
Wracam z informacjami. Mam wyniki HPV - ujemne. Nie ma podstaw do leczenia, przypominam że kolposkopia wyszła dobra, mimo cytologii LSIL CIN 1. Także tylko kontrola za pół roku :)

Do góry