reklama
Izabela2018
Zaciekawiona BB
BędziemyZrobiłam dziewczyny cytologie i hpv. Przede mną powtórzenie kolposkopii i ew pobranie wycinków z kanału. Trzymajcie kciuki.
Celia89
Fanka BB :)
nie, planuje robic raz na 3-5 lat. czesciej chyba nie ma sensu.A czy robisz za każdym razem hpv?
Celia89
teraz jest czysto, jam jasnowidz Ci to mowie.Zrobiłam dziewczyny cytologie i hpv. Przede mną powtórzenie kolposkopii i ew pobranie wycinków z kanału. Trzymajcie kciuki.
Gosia38
Tak tez myślę i ja, ale lekarz zlecił, to już zrobiłam.nie, planuje robic raz na 3-5 lat. czesciej chyba nie ma sensu.
mm140
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki Małgosiu Jestem dobrej myśli !Zrobiłam dziewczyny cytologie i hpv. Przede mną powtórzenie kolposkopii i ew pobranie wycinków z kanału. Trzymajcie kciuki.
mm140
Zaangażowana w BB
nie, planuje robic raz na 3-5 lat. czesciej chyba nie ma sensu.
U mnie gin też coś podobnego rzucił
reklama
mm140
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, doczekałam się wyników, typ 33 i 52.. ginekolog kazała czekać 6 miesięcy albo skierowanie na wycinki. Co myślicie? Mam 25 lat.
Hey Mela
Będzie dobrze nie łam się !
Wysypiaj się, jedz dobrze, wzmacniaj organizm i relaksuj kochana i za pół roku kontrola wiem że łatwo mówić ale mam taką samą sytuację. Mam zrobić cyto w maju i zobaczymy czy się pogorszyło czy zaleczyło...
Podziel się: