reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Nie wiedziałam, że czekanie na te wyniki jest tak dobijające. Codziennie się zastanawiam ile tego badziewia mam w sobie.. :(

Nie wiedziałam, że czekanie na te wyniki jest tak dobijające. Codziennie się zastanawiam ile tego badziewia mam w sobie.. :(

Staraj się o tym nie myśleć 💜 ja sądzę że gdyby mi pobrali wymazy z innych miejsc to by pewnie jeszcze kupę innych grzybów , drobnoustrojów i innych by znaleźli ... 😅 Czytałam o tym i każdy coś tam ma. Więc mniej ale tak. Ludzie się nie nadają i o tym nie mają pojęcia tak jak my wcześniej. Tylko 19 procent kobiet podczas pandemii zgłosiło się na cytologia - tak czytałam. To pokazuje jak Polki / Polacy się badają. Ja sądzę że nie ma w 100 procentach zdrowych ludzi 😂🙈 Każdy coś ma.

Nie martw się i nie dręcz bo stres tylko pogarsza sytuację ☺️ Żyj i rób co kochasz 💗

To jest szkokujące , prawda ? Jak jedna informacja z cytologii wpływa na psychikę człowiekowi. 👀🙈🙈

No cóż ... Poznaje swoje ciało 😂 lepiej późno niż wcale 😅😅

Ale powiem wam laski ile zdjęć języków w necie się naoglądałam to tylko ja wiem!
najgorsze, bylo ze gdzies ktos na jakims forum dla glopkow wlasnie te zmiany na jezyku opisal jako klykciny, a to zadne klykciny tylko anatomiczne "włoski" tzw Fałdy strzepiaste :D a na koncu tez sa przy migdalkach anatomiczne brodawki XD bo przeciez to tez bylo odkrycie

Tez nie lubilam tych kontroli co pol roku, ale po 3 dobrym wyniku w lipcu, odzyskalam wiare. Ciekawe czy bede taka odwazna jak latem bede szla sie zbadac;p

Kurde ja też się boję.... Idę w poniedziałek 13tego na kontrolę po LLETZ przy okazji pewnie test na HPV w niedługim czasie i zobaczymy co tam będzie się działo, kolposkopia za pół roku i oby było ok 😀

Dziewczyny jaką antykoncepcję stosujecie? Ja biorę tabletki, fajnie mi służą ale martwię się bo wiadomo nie są to witaminy, ale przy naszych cinach itp wkłada chyba nie bardzo oszalec można ☺️😘😘😘

reklama
Do góry