reklama
Annamargaret
Początkująca w BB
A musiałaś mieć pobieraną biopsję czy na szczęście nie? Ja nadal po tyg czekam na wynik biopsji i miesiaczkę - żeby się zaszczepić. Kiedy dostałam wynik ASCUS Pani ginekolog oznajmiła, że to nic i na luzie możemy się starać…ale dopiero wizyta u innego ginekologa który powiedział, że lepiej nie… więc chociaż marzyłam o ciąży teraz mysle, że to nie jest na to miesiąc plus bardzo chcę się zaszczepićJa żadnych objawów ,żadnych infekcji ,co roku cytologia idealna ,a w tym cin1 potwierdzony kolposkopia
Będę szczepić się w przyszłym tyg.
skowyrna90
Zaangażowana w BB
Miałam pobierane 3 wycinki..A musiałaś mieć pobieraną biopsję czy na szczęście nie? Ja nadal po tyg czekam na wynik biopsji i miesiaczkę - żeby się zaszczepić. Kiedy dostałam wynik ASCUS Pani ginekolog oznajmiła, że to nic i na luzie możemy się starać…ale dopiero wizyta u innego ginekologa który powiedział, że lepiej nie… więc chociaż marzyłam o ciąży teraz mysle, że to nie jest na to miesiąc plus bardzo chcę się zaszczepić
Teraz w lipcu muszę zrobić cytologie plynna plus hpv...
Annamargaret
Początkująca w BB
Tak sobie mysle, ile my kobiety musimy znosić, a ile okazuje sie, ze mamy siłyMiałam pobierane 3 wycinki..
Teraz w lipcu muszę zrobić cytologie plynna plus hpv...
skowyrna90
Zaangażowana w BB
Straszne to jest
myśl ,że mogę być nosicielka hpv sprawia ,że czuję się trędowata, gorsza chociaż wiem ,że większość społeczeństwa się z tym w życiu spotka ,a jednak 
Annamargaret
Początkująca w BB
Mam tak samoStraszne to jestmyśl ,że mogę być nosicielka hpv sprawia ,że czuję się trędowata, gorsza chociaż wiem ,że większość społeczeństwa się z tym w życiu spotka ,a jednak
![]()

Annamargaret
Początkująca w BB
W ogóle w styczniu byłam tak nastawiona na dzidziusia (zawsze chciałam być mamą) mam 32 więc uznaliśmy, że to już naprawdę dobry czas.
A teraz nie wiem co się ze mną dzieje, czekając na wyniki biopsji myślę, czy dam radę jeśli będę mogła w ogóle być mamą, dla mnie to jest tak traumatyczne, że w ogóle mam mętlik w głowie czy naprawdę jestem gotowa - może to oznaka słabości, ale bardzo to na mnie wpłynęło
A teraz nie wiem co się ze mną dzieje, czekając na wyniki biopsji myślę, czy dam radę jeśli będę mogła w ogóle być mamą, dla mnie to jest tak traumatyczne, że w ogóle mam mętlik w głowie czy naprawdę jestem gotowa - może to oznaka słabości, ale bardzo to na mnie wpłynęło
Nicky95
Fanka BB :)
myślę, że to normalna reakcja. Czułam się podobnie, ale potem porozmawiałam z jedna koleżanką i drugą i okazało się że one też przez to przeszły. Jest nas więcej niż nam się wydaje.W ogóle w styczniu byłam tak nastawiona na dzidziusia (zawsze chciałam być mamą) mam 32 więc uznaliśmy, że to już naprawdę dobry czas.
Dziewczyny dokładnie to określiłyście, że czułam się jak trędowata. Do tej pory jak robię badanie na hpv to się wstydzę. Potem okazało się że koleżanka z pokoju miała konizacje szyjki macicy. Każdego może to spotkać. Są gorsze rzeczy. Ja generalnie po tym incydencie zrobiłam badania na wszystko pod kątem intymnym na szczęście reszta ok. To był do tej pory najmroczniejszy okres w moim życiu i chcę o nim zapomnieć.
reklama
skowyrna90
Zaangażowana w BB
Jakie badania jeszcze robiłaś?Dziewczyny dokładnie to określiłyście, że czułam się jak trędowata. Do tej pory jak robię badanie na hpv to się wstydzę. Potem okazało się że koleżanka z pokoju miała konizacje szyjki macicy. Każdego może to spotkać. Są gorsze rzeczy. Ja generalnie po tym incydencie zrobiłam badania na wszystko pod kątem intymnym na szczęście reszta ok. To był do tej pory najmroczniejszy okres w moim życiu i chcę o nim zapomnieć.
Ja w ciągu ostatnich 2miesiecy usg brzucha,piersi i tyle...raz do roku robię cytologie i morfologię.
W pt mam laryngologa..
Podziel się: