reklama
Dotka, rozumiem stres doskonale, ale trzeba być dobrej myśli!!! Trzymam kciuki bardzo mocno za dobry wynik amniopunkcji.Cześć dziewczyny bardzo dawno mnie tutaj nie było.
Miałam penatralne we worek I od tego czasu zaczął się horror. Jeździmy po szpitalach badania ...Miałam amniopunkcje. Wyniki są bardzo złe. Przeziernosc karkowa 87mm dodatkowo dzidzia ma cyste na tyle mózgu. Wyniki amniopunkcji w poniedziałek. Ale lekarze kazali się przygotować na najgorsze. Mam złamane serce.
MartynaXI
Fanka BB :)
Słońce, trzymamy kciuki (razem z mężem) że będzie ok!Cześć dziewczyny bardzo dawno mnie tutaj nie było.
Miałam penatralne we worek I od tego czasu zaczął się horror. Jeździmy po szpitalach badania ...Miałam amniopunkcje. Wyniki są bardzo złe. Przeziernosc karkowa 87mm dodatkowo dzidzia ma cyste na tyle mózgu. Wyniki amniopunkcji w poniedziałek. Ale lekarze kazali się przygotować na najgorsze. Mam złamane serce.
MartynaXI
Ja dziś nieplanowana wizyta na oddziale. Wg om 13t2d. Rano po śniadaniu zaczęłam plamic dość obficie, na jasno brazowo... ekspresowe pakowanie do szpitala, cala droga do szpitala zaryczana (Mam 15km)... najgorsze w głowie. Ciśnienie rekordowe podczas badania 150/100 tętno 120... koszmar. Pobrano mi krew pod kontem crp, szybkie przyjęcie, badanie wziernikiem lekarz potwierdzil ze krwawie. Na usg dzidzia z bijacym serduszkiem, nie przejęła się za bardzo bo chyba spała. Kosmowka jest cała, nic sie nie odlepia, przyczyna krwawienia na usg niewidoczna. Od prenatalnego 25.09 urosła 2 cm, dziś mierzy trochę ponad 8cm więc rośnie ładnie, wg usg nadal tydzień starsza 14t1d. Czekam na wyniki krwi. Stres trochę opadł.
Ojej, nieprzyjemna akcja. Mam nadzieję, że to tylko przekrwienie tkanek, które w ciąży jest jakąś tam normą spowodowało plamienie. Sama jeszcze niedawno miewałam plamienia, których przyczyny też nikt nie wyjaśnił. Trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku. Najważniejsze, że Dzidźka ma się dobrze .Ja dziś nieplanowana wizyta na oddziale. Wg om 13t2d. Rano po śniadaniu zaczęłam plamic dość obficie, na jasno brazowo... ekspresowe pakowanie do szpitala, cala droga do szpitala zaryczana (Mam 15km)... najgorsze w głowie. Ciśnienie rekordowe podczas badania 150/100 tętno 120... koszmar. Pobrano mi krew pod kontem crp, szybkie przyjęcie, badanie wziernikiem lekarz potwierdzil ze krwawie. Na usg dzidzia z bijacym serduszkiem, nie przejęła się za bardzo bo chyba spała. Kosmowka jest cała, nic sie nie odlepia, przyczyna krwawienia na usg niewidoczna. Od prenatalnego 25.09 urosła 2 cm, dziś mierzy trochę ponad 8cm więc rośnie ładnie, wg usg nadal tydzień starsza 14t1d. Czekam na wyniki krwi. Stres trochę opadł.
patuśka
To sie swoje nadenerwowalas. Dobrze ze z malenstwem okJa dziś nieplanowana wizyta na oddziale. Wg om 13t2d. Rano po śniadaniu zaczęłam plamic dość obficie, na jasno brazowo... ekspresowe pakowanie do szpitala, cala droga do szpitala zaryczana (Mam 15km)... najgorsze w głowie. Ciśnienie rekordowe podczas badania 150/100 tętno 120... koszmar. Pobrano mi krew pod kontem crp, szybkie przyjęcie, badanie wziernikiem lekarz potwierdzil ze krwawie. Na usg dzidzia z bijacym serduszkiem, nie przejęła się za bardzo bo chyba spała. Kosmowka jest cała, nic sie nie odlepia, przyczyna krwawienia na usg niewidoczna. Od prenatalnego 25.09 urosła 2 cm, dziś mierzy trochę ponad 8cm więc rośnie ładnie, wg usg nadal tydzień starsza 14t1d. Czekam na wyniki krwi. Stres trochę opadł.
joanka86
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny bardzo dawno mnie tutaj nie było.
Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze.
joanka86
Zaciekawiona BB
.. dalej czekamy. W piątek pytałam o wyniki niestety jeszcze nie ma informacji z laboratorium [emoji17] Staram się Wypełniać czas czymkolwiek, niestety myślenia nie da się wyłączyć [emoji26]
kitty89
Współczuję stresu, najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze, oby szybko się wyjaśniło jak najszybciej!Ja dziś nieplanowana wizyta na oddziale. Wg om 13t2d. Rano po śniadaniu zaczęłam plamic dość obficie, na jasno brazowo... ekspresowe pakowanie do szpitala, cala droga do szpitala zaryczana (Mam 15km)... najgorsze w głowie. Ciśnienie rekordowe podczas badania 150/100 tętno 120... koszmar. Pobrano mi krew pod kontem crp, szybkie przyjęcie, badanie wziernikiem lekarz potwierdzil ze krwawie. Na usg dzidzia z bijacym serduszkiem, nie przejęła się za bardzo bo chyba spała. Kosmowka jest cała, nic sie nie odlepia, przyczyna krwawienia na usg niewidoczna. Od prenatalnego 25.09 urosła 2 cm, dziś mierzy trochę ponad 8cm więc rośnie ładnie, wg usg nadal tydzień starsza 14t1d. Czekam na wyniki krwi. Stres trochę opadł.
reklama
MartynaXI
Wyniki krwi są ok, crp w normie. Mam leżeć i odpoczywac, bolal mnie brzuch, dziwne klocia i ciągnięcie jakby w szyjce i jajnikach. Lekarz zaproponował nospe, mówię grzecznie że ok, dziękuję. A tu nagle pigula że może lepiej papaweryne. Jakby mi było mało codziennych zastrzykow w brzuch to dostałam w dupe domiesniowo... szlak by to trafił, zapytałam czy nospe mogę dostać i mnie zjebala że widocznie już mnie nic nie boli. Pfff wypielam się jej stwierdziłam że lepiej już się nie będę odzywać bo dojdzie zaraz do głupiej wymiany zdań.