reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści z wizyt

Jeśli chodzi o passer to zapewne zakładają ze to on powoduje zapalenie. W razie czego zaloza Ci szew, ale tylko wtedy jak wylecza infekcje. Przemysl to na spokojnie, popros o konsultacje z psychologiem. Trzymajcie się cieplutko i oby dzidziuś siedział w środku jak najdłużej!
szwy nie założą bo nie maja juz na co ! Ja juz szyjki wogole nie mam . Pessar trzyma teraz cala ciąże. Jak go wyjma to automatycznie wylatuje worek owodniowy ( tak mówiła dzis lekarka )

a płakać mi sie chce bo to wszystko przez głupia candide
miałam jeszcze e-coli ale to wyleczyli juz

reklama
szwy nie założą bo nie maja juz na co ! Ja juz szyjki wogole nie mam . Pessar trzyma teraz cala ciąże. Jak go wyjma to automatycznie wylatuje worek owodniowy ( tak mówiła dzis lekarka )

a płakać mi sie chce bo to wszystko przez głupia candide
miałam jeszcze e-coli ale to wyleczyli juz
O matko... :(

Martyna przypuszczam że Ty jej dałaś więcej opcji niż lekarze. Powinni dokładnie wytłumaczyć co jest dobre i jakie ma opcje. Bo z tego co czytam to pchelka nie wie dobrze co się dzieje.
Należałam się w szpitalu i straciłam parę dzieciatek. Wiem jak ciężko podjąć jakąkolwiek decyzję... dzwon nawet do innego szpitala/specjalisty w twoim mieście o radę. Niestety w polskim prawie do 22 tc mówi się że to poronienie, później można "ratowac" ciążę i mówi się o Porodzie przedwczesnym. Wiem że to straszne ale niestety takie są realia :( ja trafiłam do szpitala w którym lekarze na prawdę chcą ratować każda ciążę..

Należałam się w szpitalu i straciłam parę dzieciatek. Wiem jak ciężko podjąć jakąkolwiek decyzję... dzwon nawet do innego szpitala/specjalisty w twoim mieście o radę. Niestety w polskim prawie do 22 tc mówi się że to poronienie, później można "ratowac" ciążę i mówi się o Porodzie przedwczesnym. Wiem że to straszne ale niestety takie są realia :( ja trafiłam do szpitala w którym lekarze na prawdę chcą ratować każda ciążę..
Właśnie @pchelka10.05 w jakim mieście Leżysz może któraś dziewczyna zna dobrego specjalistę czy szpital gdzie można skonsultować.

reklama
Do góry