reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Gosiu no właśnie widziałam wczoraj w wiadomościach i wyglądałam tak :szok: U nas zimno i mroźno, ale słonecznie, nawet bardzo bardzo.

Polać mi tam dzisiaj wodą dzieciaki, wszystkie nasze, po kolei, troszkę ode mnie i Adzika. No już! :-)

reklama
Witam dyngusowo

Lili dziś akurat już ładnie jest, wczoraj też w ciągu dnia słońce było, tyle tylko, że 2 stopnie.

A przed nami wizyta u teściów, jak młody wstanie, ostatnio babcię tamtą widział w poprzednie świętą.

Kurde kurde kurde, (to tak grzecznie, bo na forum, a we mnie się kotłuje) tak mi się dzień zaczął do dupy.:wściekła/y:

Alicja, Pati - zajrzyjcie na "nie szczepię"

Ostatnia edycja:
A bo w Wlkp. zapadają decyzje w sprawie rodziców dzieci nieszczepionych. Kary finansowe nie małe. Póki co sanepid dostał decyzję, że jemu nie wolno wystawiać mandatów, natomiast może to robić wojewoda. W tym tygodniu wojewoda ma ogłosić jakie stanowisko przyjmuje. A kary od 10 tys do 50 tys.

Witam
Lili a to czemu wojewoda może nałożyć kary?

Jut bo miałam się dopytać czy Szymonek w końcu robi na nocnik czy to było chwilowe?

Ja jutro młodemu bede grzywke obcinała, bo wpada do włosów.

Na razie uciekam do pracy,dziś byliśmy na rehabilitacji.

Gosia, dumam i dumam jak Kubusiowi ta grzywka do włosów wpada ;-)
Korzystanie przez Sz było incydentem. Jakoś niebawem trzeba będzie wrócić do tematu, ale póki co to muszę trochę zaległości domowych nadrobić, co by potem móc poświęcać cały czas na latanie z nocnikiem za młodym ;-)

reklama
GosiaLew - kary może nałożyć wojewoda, bo to jemu podlega sanepid. :confused2: My Adriannie wczoraj zrobiliśmy pierwsze strzyżenie. Poszła grzywa i włosy, które do uszu się pchały. :tak: Wygląda ... inaczej :-p

Just79 - myśl czy z klapą od razu nie będzie lepiej, choć ja bym to zrzuciła na T., w końcu obaj mają jajeczka i kikuty, to niech tatuś pokazuje. Dla chłopaków z opinii jakie czytałam też fajne jest uczenie sikania na stojąco. Nocnik pod fiutka i siusiu robi. Ale to też najlepiej jakby T. pokazał, to może Sz. zechce naśladować. Mój brat tak się np. z ojcem uczył. ;-)

Do góry