reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Agnieszka to pikantny wieczór zapowiada się:p super!
Annas Julik smokuje do spania:) w w ciągu dnia jak gdzieś dorwie to gryzie,ale staram się zabierać:p jak nei ma nie protestuje więc nie jest źle.a jak śpi tez wypluwa
\no i ja tez spóźńiona... buziaki słodziaki dla cukiereczka!!!!!!!!

Lili Ty ozdóbki wielkanocne,a ja nadal drapaka na balkonie trzymam:p

reklama
Annas81 dla Kamilka

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci,
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła: e-ciocia Ania i Adzik

Hej maminki
biggrin.gif

Troche mnie nie bylo ale mialam jakis takie dziwne dni oraz humor nie dopisywal,brak weny do pisania,nie wiem czemu moze przez pogode,wczoraj caly dzien padal deszcz u nas i bylo zimno a dzisiaj pada deszcz ze SNIEGIEM
shocked.gif
shocked.gif
i jest zimno,jestem w szoku bo po takiej sielance co mielismy przyszlo cos takiego,no ale coz nawet przyslowie mowi ze "Kwiecien plecie troche zimy troche lata " u nas juz troche lata bylo to teraz czas na zimowa aure
no.gif
Sami mial jakas dziwna nocke o 3 rano sie obudzil wyspany i rozgadany na calego,dalam mu butle a po butlu do mnie do lozka i jeszcze tak opowiadal chyba z ponad 30 minut,nie pamietam dokladnie bo mi sie zasnelo
laugh.gif
embarrassed.gif

Annas81 Wszystkiego najlepszego dla Kamilka w dniu pierwszych urodzinek !!!!

Milego dnia babeczki ;-)

Ostatnia edycja:
dziękujemy za życzonka:)
Ola Kamil niby tez mocno nie jest przywiazany do smoka, w nocy nie uzywa (no bo ma cycusia), ale w dzień niani i M. do zasypiania, gdy jest mama, jest cycuś, wtedy smok blee
Ssabrinka u nas też zimowo:-( Kamilek, gdy byl mlodszy, też czasami urzadzał "nocne Polakow rozmowy", teraz budzi się dosyć często, ale tylko cyca i śpi.
Miłego dnia

Witam

A u mnie leży śnieg :(

Lilito pradziadek fajny prezent zrobił, mnie teraz czeka kupno butów na wiosnę dla Kuby. Dzięki Bogu z ciuchami nie mam problemu do lata przynajmniej.

Annas wszystkiego Najlepszego dla Kamilka

Kuba też niby nie uzależniony od smoka, bo potrafi spać bez niego, ale nie wiem czy bym umiała go odstawić od niego zupełnie, chociaż już o tym myślałam.

Lili Ty ozdóbki wielkanocne,a ja nadal drapaka na balkonie trzymam:p
Mogę Ci naszego królika na święta użyczyć, wpierdzieli drapaka na banka :laugh2:

Udało mi się dziś z Adą nie zasnąć, obejrzałam kolejny odcinek przepisu na życie i się mobilizuję do pracy, ciężko mi to idzie.

W związku z tym, że już dzisiaj wyjeżdżamy...

Złociutkich kaczuszek,
jajeczek dzbanuszek,
słodziutkich baranków,
słonecznych poranków,
wiosennej euforii,
a w brzuszku świątecznych kalorii.
Życzą OLA, BASIEŃKA I ADAM

PS. kontakt ze mną przez komórkę i na FB

Ola_PM - strona Basi cudna, wujek się postarał, popłakałam się, gratuluję samodzielnych kroczków, a na każdy dzień dużo sił i cierpliwości. Jesteś cudowną Mamą. Wszystkiego dobrego na święta.

Ola Pm wam też wszystkiego co najlepsze!!! spokojnych rodzinnych świąt pełnych miłości!!!

Lili może to jest pomysł wyślij królika paczką:p

annas,gosia JUlik jak dorwie smoka to chętnie sobie go gryzie,ale już mu w ciągu dnia nei daję ,na spacery biorę w kieszeń ,ale tez nie daję:) więc nie jest źle

reklama
Kochane Wy moje ja też nie wiem czy do świąt uda mi się jeszcze tu zajżeć wiec za wczasu
życzonka
Życzę wszystkim tu obecnym
Jajcarskiego i dużego wielkanocnego śniadania
Barana do przytulania
Jajka pomalowanego
Zająca puchatego
kiełbasy i kasy i chleba i soli...
I wszystkiego najlepszego

Do góry