reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Gosiu a ja właśnie wpadłam wam napisać ,że ida dwie piątki ,wymacałam w końcu.jedna już prawie albo przebita.druga jeszcze jeszcze.oczywiście pogryzł mnie :)za dużo zębów.jak czwórki szły bez problemu smarowałam i nei gryzł:p

lili niech Adzik wraca do zdrowia.może zatruła się po prostu

sabrinko jak tam czyśiutko, a czupryna pierwsza klasa!!! słodzizna:) a z butami nieźle. a zabawa stopami słodka!:) pamiętam jak czekałam jak Julik je odkryje

karollciu ale fajnei Cię tu widzieć:) śliczne fotki,a dzieciaczki cudowne! a rodzinka hmm współczuję:(
annas faktycznie zaraz roczek!!!! przygotowania na ostro pewnie

reklama
magnusik ale sliczne ma oczka Natanek,super jest :-)
Gosiu gratulacje na kolejne zabki :-)
Lili zdrowka dla Adzika,oby jej szybko przeszlo...
ola** no to Julek juz niedlugo bedzie mial pelna buzke perelek :-)

Magnusik Nataniel śliczny jest.

Ola** Kuba przy czwórkach tych 3 to gorączkował i był strasznie marudny a ta ostatnia może się przebiła jak był przeziębiony.

to jeszcze wstawię mojego szkraba:

DSCF1987.jpg

Ostatnia edycja:
witam
Karolciu witaj cudne twoje maluszki
Ssabrinko sam miód.Dobrze ze u was przynajmniej to normalne jak dziecko nie ma czapeczki bo u mnie to masakra jakas jak jej nie założe lub opaskę to sie nasłucham od dewotek jaką to ja krzywdę robię dziecku.
magnusik ale słodziaszek rosnie a te oczka mniam
Lili zdrówko dla Adzika Odpoczywaj!
Gosiu No i mój idol Swietny jak zawsze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kaira faktycznie tutaj maja troszke inne podejscie do ubierania dzieciaczkow i oni bardziej hartuja je i nie przegzewaja :tak: jest duze zdziwienie z ich strony jak to Ja zaloze malemu czapeczke bawelniana ale jak jest wietrznie a czasem poradzi wiac i glowe urwac to wole ja zalozyc niz zeby mi potem synek noskiem pociagal albo jeszcze jakiegos zapalenia ucha sie nabawil :tak: kochana a dewotkami sie nie przejmuj,jesli uwazasz ze jest pogoda na bez czapeczki tylko na opaske to tak rob a glupimi babami sie nie przejmuj ;-)
Gosia ale Kubus urosl,duzy chlopak z niego,przystojniak ;-)

Ja dzisiaj jakas nie wyspana,nocka totalna klapa jakas,nie wiem czemu ale Sami obudzil sie o 2 na jedzenie to ok ale od 3 sie tak wiercil i sam nie chcial spac i stekal ze musialam go wziasc do siebie i byloby ok gdyby i u mnie chcial spac sam a on cwaniak chcial zebym wziela i go przytula na lezaco,jemu sie fajnie spalo a Ja znowu zasnac nie moglam z nim na boku
nerd6bs.gif
baffled5wh.gif
a i co jakis czas robil kontrole czy czasem go nie odlozylam
yes2.gif
o 5:30 pobudka na mleko potem zasnal i spal do 8 i szaleje mlody w lozeczku a ja pije herbatke pol tomna
yes2.gif
nerd6bs.gif
biggrin.gif

A u nas juz typowo angielska pogoda,chlodno jest i pochmurnie pewnie deszcz do nas idzie po takiej sielance :nerd:

U nas dziś też niestety beznadziejna pogoda, deszcz ze śniegiem, zimno, brrr. Dobrze, ze wczoraj zaliczyliśmy spacer po tygodniu niewychodzenia z domu. Chociaż na kurtkę zakładałam mu jeszcze grubą kamizelkę.

Ssabrinaa Kuba to od 5 to spał na mnie, bo mu się zachciało przytulać.

Mały kombinator wstaje wszędzie gdzie może. Skończyły się czasy, że mam spokojne dziecko. I tak długo miałam lajtowo :tak:

Ale nauczył się, że jak krzyknę Kuba to znaczy, że coś broi i przestaje. I patrzy się czy ja patrzę, robi oczy jak kot ze shreka i tylko obserwuje cz znowu może nabroić.

Gosia to widze ze nie tylko u nas spanie w przytulancu :tak: jest bardzo przyjemne takie spanie ale i czasem meczace bo Ja wtedy zasnac nie potrafie jedynie drzemie :tak:
Kubus szaleje jak nic hehe i sprawdza mame ;-)

reklama
widziałam piątke ,śmiał się tak,że ją dojrzałam,biała kropka jest.a idą dwie dolne na bank wymacane już dorbze.i palce pogryzione:)

my porażka...obudził się o 3ciej łaziłam od łóżeczka do łóżka bardzo dużo razy!!!!on nie płacze tylko wstaje i jęczy. po godzinie M mówi ,żebym go wzięła.u nas leżał ,nie mógł zasnąć.w końcu jak zasnął spał do 8.40 z mlekiem o 7mej.(zawsze o 6tej wstawał)drzemka zawsze była o 12tej dzisiaj 13.40...spał dwie godziny.na noc uśpić go nie mogłam zasnął przed 21szą

Do góry