tygryskowa
Fanka BB :)
Witam:-) My po wizycie u lekarza wczoraj. Waga 7630g, długość 62,5cm. Poza bioderkami rozwija się więc dobrze. Po zmianie pampersa i po kąpieli jak mały nie ma poduszki, ćwiczymy obracanie się na brzuszek i ładnie nam to wychodzi
Aniołki, my też na spacerówce już od tygodnia, bo mały z gondoli wyrósł i... jaka ulga:-) spacerówka o wiele lżejsza i łatwiej się prowadzi my tez jeździmy oczywiście na płasko Co do nowych pokarmów, to ja póki co wprowadziłam kleik ryżowy i teraz dojdą kaszki. Za parę dni spróbujemy ziemniaka;-)
Ola, trzymam kciuki za uroczystość, oby wszystko wyszło tak jak zaplanujecie
Lili, tez mi się wydaje, że 2 straty to za dużo dla Ady i chyba lepiej jeszcze poczekać z cycem.
Aga, zdrówka dla Julci!!!
Gosialew,Martusionek,Wiolka,Ewitka, śliczne są Wasze Skarby:-)
Mnie od tygodnia strasznie bolą plecy, do tego stopnia, że nie mogłam się wyprostować Ja do pracy wracam już w lipcu i mnie to przeraża, muszę zacząć szukać opiekunki:-(
Aniołki, my też na spacerówce już od tygodnia, bo mały z gondoli wyrósł i... jaka ulga:-) spacerówka o wiele lżejsza i łatwiej się prowadzi my tez jeździmy oczywiście na płasko Co do nowych pokarmów, to ja póki co wprowadziłam kleik ryżowy i teraz dojdą kaszki. Za parę dni spróbujemy ziemniaka;-)
Ola, trzymam kciuki za uroczystość, oby wszystko wyszło tak jak zaplanujecie
Lili, tez mi się wydaje, że 2 straty to za dużo dla Ady i chyba lepiej jeszcze poczekać z cycem.
Aga, zdrówka dla Julci!!!
Gosialew,Martusionek,Wiolka,Ewitka, śliczne są Wasze Skarby:-)
Mnie od tygodnia strasznie bolą plecy, do tego stopnia, że nie mogłam się wyprostować Ja do pracy wracam już w lipcu i mnie to przeraża, muszę zacząć szukać opiekunki:-(