reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Czesc dziewczynki.

U nas wczoraj byl dzien mamy i mialam dzien leniuszka...
Popoludniu Julia dostala nagle goraczke i wieczorem temperatura wzrosla do 42,2 stopnia...
Czopki,ktore mielismy w domu byly za slabe.
Pojechalismy do szpitala,zbadali mala,zbili goraczke...
Po 24 bylismy w domu i w nocy mala sie budzila i jeszcze zwymiotowala...
Dzis bylismy u lekarza dzieciecego i mmala dostala czopki nurofen.
Popoludniu idziemy na pobranie krwi.
Teraz krasnal spi to i ja ide tyci pokimac bo oczy mi sie zamykaja.Milego dnia

reklama
jessssu agnieszka ale jazda :no: biedna Julcia :-( oby to nie bylo nic powaznego :baffled:
kurcze co zaczynam pisac to mlody wstaje :dry:
wiec t6ak na szybko: Olaf dostal juz soczek jablkowy,wycisniety sok marchwiowy i wczoraj tyci tyci marchewki na gesto ;-) dzis nia pluł :baffled: no nic...
aaa i od dzis przesiadl sie na spacerowke(mam rozkladana calkiem na plasko) i jest uhahany jak niewiem :tak: ma wiecej miesjca przede wszystkim :tak:

no to zmykam :-)

Hej dziewczynki!

My byliśmy dziś z Amelą u pani doktor,bo znowu kupy zielone,a dodatkowo na policzku jakieś krostki jej wyszły i taki szorstki się zrobił. No i to charczenie,ale osłuchowo czysta. Zmieniamy mleko na Bebilon Pepti, bo raczej na pewno to na tle alergicznym:( Po dwóch tygodniach jak się nie poprawi to mamy zrobić posiew kału czy nie ma bakterii.

Ostatnia edycja:
Aniolki dziekuje.
Wlasnie mi Julia zasnela.
Z jedzeniem kiepsko bo tylko tyci podziubala a pic tez zbytnio nie chce.
Z wynikow krwi wyszlo,ze ma jakas infekcje i bylam jeszcze w aptece odebrac antybiotyki.
Wieczorem znowu goraczka doszla do 40 stopni...Po czopku na szczescie spadla...
mam nadzieje,ze mala dzis lepiej bedzie spala...
Ja niedlugo tez znikam spac bo wczoraj nic nie pospalam...

Ps.A i krasnal wazy 11 kg wiec tyci przytyla.

Milej nocki i do jutra

SDC11944.jpg
A oto nasza córcia o piątej nad ranem:)

Agnieszka biedna Julcia,mam nadzieję,ze szybko przejdzie!!!! co do moich dołów już jest lepiej:)

wiolka hihi to jak Julianek dziś o 4tej:) wzięłam go do łóżka do siebie i spał do 8mej.a u siebie w poprzek leżał bardzo zadowolony:)
a Amelcia boska!

Kairko super masz zębową dziewczynke na suwaczku

Alicja no wy mnie musicie czasem lać po tyłku:p

Aniołki mi Julian już właściwie nie bardzo mieści się w gondoli,będę musiała zoabczyć jak spacerówka wygląda w sensie leżenia właśnie

Lili u was już ok?

buziam wszystkie

była dziś u mnei koleżanka i meirzyłyśmy moją suknie,próba generalna...i co cholerny cyc wałkuje się,jeden.chciałam ściągnąć laktatorem krople udało się!!! więc nic nie poradzę,trudno moze nikt pod pachę nie będzie mi zaglądał.wypiłam troszkę piwka i zaraz idę spać.a M w delegacji piwkuje:) wiecie co trochę boję się tego ślubu,czy będę wiedziala co keidy i czegos nie pomylę bo ja mało kościelna prawdę mówiąc:(

Wiola śliczna ta Twoja Amelia i jaka już duża!!!!

Agnieszka życzymy zdrówka Julci!

Ola zobaczysz wszystko będzie dobrze a w nerwach to każdy może się pomylić. I nie gadaj nam ,że brzydko będziesz wyglądać my będziemy czekać na foty pięknej księżniczki Julek na pewno jest dumny ze swojej mamy!!!!

A ja mam już dogadane i wracam do pracy po nowym roku:-) od 8.07. idę na urlop wychowawczy a potem wykorzystuję zaległy urlop i od października idę na studia podyplomowe.

A co tak poza tym nie ciekawie moja mama ma coraz gorsze wyniki krwi i ma skierowanie do szpitala na pobranie szpiku....boję się strasznie o nią właśnie dlatego chcę bardziej podhodować Tomka żeby nie musiała z nim tyle siedzieć a od następnego września pójdzie do mnie do żłoba.
Ja też muszę iść na zabieg bo mam na plecach taki znaczek dosyć duży i nie za ładny i po ciąży zaczął rosnąć i ma taką obwódkę czarną dokoła...

Tomek dziś po południu na szczepienie :-(wczoraj bolał go strasznie brzuch i jak wracaliśmy de mnie z pracy to prawie całą drogę niosłam go na rękach on płakał a ja drugą ręką pchałam jeszcze wózek w taki upał ludzie tylko patrzyli, aj dopiero w domu walnął taką kupę ze w pieluszce się nie zmieściła.
Pozdrawiamy gorąco

reklama
hejka,

Martusionek, super, że w pracy masz już wszystko dogadane :-) nie wiem tylko czy nie lepsza będzie kolejność najpierw zaległy urlop (od razu po macierzyńskim), a potem wychowawczy. a dokładniej macierzyński - dodatkowy macierzyńskie - dwa dni opieki nad dzieckiem - urlop zaległy i bieżący - wychowawczy
Zdrówka dla Was!

Ola, piękny dzień przed Wami :-) A Ty będziesz piękną panną młodą :-)

Wiolka, Amelka słodziutka :-) Widzę znajomego kota - on jeszcze nie wie co go czeka ;-) jak mu się będzie po tej kulce obrywać ;-)

Aga, zdrówka dla Julencji!

Kaira, wolno płynącego czasu życzę!!!

Widzę, że Szymek będzie rekordzistą gondololowym ;-) Do 9 miesiąca albo i lepiej podróżował w gondoli, a wcale malutki nie jest :-)

Buziaki Mamuśki!

Ostatnia edycja:
Do góry