reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Tak teraz czytam-sorbitol jest nawet w zelach na dziasla a je uzywamy od dawna.

Co do porodu-mialam cc,bol po nim byl tak koszmarny...

reklama
Emka mi moja pediatra zawsze mówi co kupowac a co nie wlasnie z powodu dodatkow. Moja l jest na pedicetamol wymioty wysypka.
Ktorys ze smak malinowym mam nie kupować.
Lena uczulila sie na lek ktory nigdy nie uczula :) wiec ja nikomu nie wieze.
Z drugiej strony czy to nie 3 dniowka??? Kropki sie rozlewaja po kilku godz lub dniach na cialko nogi rece plecka brZuch.

bibiana no właśnie...teściowa przez to,że robiła inaczej niż ją prosiłam dużo straciła w moich oczach...

emka Ala nie miała niskiej temp,wrecz odwrotnie,ale wiesz każde dziecko jest inne,każde inaczej przechodzi ząbkowanie,możliwe,że Ninka właśnie taką reakcję miała.pamiętam doskonale jak to jest i współczuję.

kat,a ja się codziennie zastanawiam jak sobie dam radę jak się Jaś urodzi...:confused::szok:.mnie nie dane było rodzić ze znieczuleniem...koleżance już tak i powiedziała,że od momentu podania nie czuła już nic...

kwiatuszku podajmy sobie ręce.ja też się boję wody wyższej niż do pasa...utonęłabym nawet kiedyś także ja unikam basenów,jezior itp...

Kaira ale przy trzydniowce jest najpierw spora temp przez te 3 dni a potem wysypka.

Karola ja juz trzymam kciuki,zeby u Jasia rosly zabki bez bolu,placzu i innych dolegliwosci.

Wrrrrrrr ale to moje dziecko jest płaczliwe i złoszcząco-marudzące... No nie po mamusi, mamusia podobno była super pogodnym dzieckiem. Może po tatusiu?

Katherinne - każdemu zdarza się gorszy dzień, ja to sobie zawsze tak tłumaczę :-)

Emka01 - Adriannę uczulają chrupki kukurydziane, a to przecież NIE uczula :-) Nawet dzisiaj jak się jej zdarzy zjeść to ma na brzuszku taką kaszkę.

Miałam mieć wizytę w czwartek, a idę w środę na 11:30 i zaczynam drżeć...

Lili, mój to ma chyba głównie gorsze dni. Złośnik straszny. Chociaż jak tata jest w domu to inbe dziecko ;) Jej, Twój brzdąc będzie rok mlodszy, niż mój, rok temu byłam na podobnym etapie. Powiem Ci, że dostrzeggam coraz więcej zalet terminu zimowego :)

Jak dla mnie to w tych syropkach uczulają dodatki, bo niby skąd się te smaki malinowe, pomarańczowe, cukier itd., sama chemia.

reklama
Do góry