reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dzieki za mile slowa dla mojej dziewczynki.

Tak Julitko sesja zdjeciowa.Ciesze sie,ze mamy teraz te zdjecia bo naprawde mi sie podobaja...

Carri o ile dobrze pamietam to Ty dawalas cynk o bezplatnej probce Pampersow i bylam naprawde zaskoczona jak doszly mi tu...

Milego wieczorku

reklama
Carii do szpitala nie chcem o nie ni, liczę że wyniki sie poprawią a teraz o tak się uśmiecham:-):-D:-):-D:-):-D i idę podłożyć do pieca i na herbatkę z cytrynką do mamy!!!!Super ,że z dzidzia ok. Carii a Ty wiesz kto tam mieszka?

Gosia, no to faktycznie mało wesoło.na pocieszenie powiem Ci, że mam w realu taką znajomą, która jest zdolna zgubić dziecko naprawdę, bo niezły z niej szałaput, więc jak się dowiedziałam, ze się starają o dzidzię, to mnie ciarki przeszły...;)to oczywiście trochę z przymrużeniem oka, no ale niestety taką ma opinię...
Martuś, ja myślę, że lekarz nie dawał by Ci antybiotyku jeśli byłoby ryzyko dla ciąży bez uprzedzenia Ciebie o tym, nie ryzykowałby.a podobno stany zapalne są w ciązy dość powszechne, więc on na pewno wie, co robi.i już nie pyraj za bardzo w tym necie, bo owszem to kopalnia wiedzy, ale i kopalnia steku bzdur i niedopowiedzianych historii choroby.no i chyba tak jak dziewczyny piszą-jakaś chandra dzisiaj???:p jutro będzie dobry dzień:)a jak się boisz środków masowego transportu, to taxi polecam:)-jest to rozwiązanie.a mąż niech lepiej sobie teraz dłubie, niż później, jak się Tomuś urodzi miałby szukać pretekstów, żeby się z domu wyrwać:)a cytrynkę to tylko do słabej herbaty!!!!do mocnej niezdrowo!!!
Carri, super, że wsio ok!!!no właśnie, co tam pod serduszkiem się kręci, bo jakoś mi ta info umknęła?piszecie już o ułożeniu główkowym, ale przecież te dzidziole jeszcze się wiercą.mój co chwilę zmienia pozycje.mam nadzieję, że ostatecznie jednak będzie współpracował, bo chcę rodzić naturalnie
Agnieszka, myślę, że takie sesje dają wiele wrażeń dla oka zwłaszcza, bo zdjęcia naprawdę piękne potrafią być.i jaka pamiątka:)

Ostatnia edycja:
Martusionek ale to był kopniaczek od drugiej ciężarówki. No ale skoro Twój tak marnuje urlop to mu się w ogóle należy lańsko. Ja mieszkam praktycznie w Trójmieście i wszędzie są zawsze tłoki, w kolejce nawet nikt mi miejsca nie ustąpi, w tramwaju to samo, bo studenci przed zajęciami na uniwerku muszą odpocząć przecież.

Carri to zazdroszczę tego pączka i wyniku po. Ja muszę zmienić chleb, bo mi po tym skacze. Muszę uważać, bo mi insulinę lekarz przepisze.

Kaira Carri ciesze sie ze wizyty udane ile to radosci to tylko my wiemy :-)
u nas najprawdopodobniej dziewczynka
biggrin.gif
wazy juz 317g
biggrin.gif
i wszystko git hehe
biggrin.gif

tylko teraz jakie imie bo jakos zadne mi sie nie podobaja buuu
jestem taka happy z restza nie musze Wam mowic jak bardzo :-D

Martusionek napewno z Tomusiem bedzie wszystko dobrze lekarz wie co robi i lepeij nie czytaj tych bzdur w necie bo mozna zwarjowac ja przetsalam czytac chociaz czasem korci ale jakos lepiej sie bez tego czuje
i nie wolno sie denerwowac boo Tomus to czuje przeciez wiesz a jak juz sie urodzi to zasunie mamusi takiego kopniaczka z epopamietasz ;-)

Pozdrowionka dla was wszystkich kochane
Gratuluje udanych wizyt , wszytskiego dobrego dla was.
U nas wszystko w porządku Polusia dokazuje.

Alicja - edytuj prosze swoje odpowiedzi zamiast pisac post pod postem.

reklama
ja po wizycie... w moczu bakterie i mam furagin brac, szyjka skrócona do 2,2 i bedzie zakładany krążek.. zamowilam 160zl to kosztuje masakra...w pn ma przyjsc kurierem i odrazu zakladamy bo tempo skrocenia sie szyjki bylo szybkie a miesiac mam jeszcze wytrzymac. dziewczyny ktore mialy ten krążek czy ja bede mogla normalnie z nim funkcjonowac? bo mam tyle rzeczy do zrobienia ze nie wiem jak dam rade na lezaco np prasowac ciuszki małego..kurde czemu tego wczesniej nie zrobilam :/ a o studiach to nawet nie mowi bo nie wiem co bedzie :/

ide zjesc kolacje a potem zajrze na chwilke

Do góry