reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ewelina trzymam kciuki
Ewcia pomęcz gina, pomęcz

Aha kto chce opis diety prosze o meila na pw zebym wiedziała gdzie wysłać

A dzieci są booooskie!!!
Wszystkie piękne:-)

reklama
Ewelinko trzymam kciuki moze to nic powaznego ale warto sprawdzic

Dziewczyny co do diety nie powiem jest dobra nawet dziala tyle ze nie pamietam co tam bylo cos z bialkiem ze zawiera taka piorunującą dawke bialka ze jest na cos szkodliwa zabijcie mnie nie wiem na co. Robila ja moja ciocia ja kiedys tez potem ciocia trafila na jakis artykul w gazecie i bylo tam wszystko napisane. aa juz wiem wlasnie bylo cos o zakwaszaniu organizmu i szkodliwosci nadmiernej ilosci bialka na klebuszki nerkowe. Czyli wiadomo ogromny cholersterol....

Ja od wczoraj mojego meza nie poznaje chodzi szczesliwy ze hoho tak jak mnie traktowal jak nie ciezarna od wczoraj wrecz przesada zaczal wolno chodzic zeby za nim zdazyla :-D:tak: z pracy jak wrocil to kilka razy sie pyta co tam synuś robi:-);-) ajj a mnie to cieszy ojj cieszy :)

Jankesowa, dzięki*, co do tej diety, moja znajoma dietetyczka absolutnie ją odradza, ja w nią nie wnikam, raz byłam na diecie, tyle że innej - człowiek młody i głupi - więcej się nie skuszę...

Ewelino chyba kazda dieta ma cos do siebie...

Ja swego czasu zgubilam ponad 20 kg i nabawilam sie strasznych boli zoladka...Mam je codziennie jak rano wstaje...

A to Julia Scannen0001 [800x600].jpg

Ewelina to oby Ci przeszły te bóle, leż i odpoczywaj.

Lili Adunia cudo w tym różu i buziaki z okazji 3 miesięcy.

Agnieszka no roczek tuż tuż, śliczne zdjęcie, boska Juleczka.

A ja miałam wysoki cukier po śniadaniu, po kanapkach z serem i kiełbaską wyszedł mi aż 156!:szok: Po dwóch godzinach jeszcze i trzymało. Jutro muszę wstać o godzinę wcześniej, zrezygnować z sera na kanapce i jedną mniej albo jajko sobie ugotuję. Zobaczymy co dalej, bo wychodzi, że mam skoki z rana bo po południu to wyniki dobre.

Gosiu ja słyszalam od kol która miala podejrzenie cukrzycy w ciąży,ze sera żółtego nie opłaca się jeść, bo jeden plaster i już właściwie wiele zjeść nie można
Ewelinko odpoczywaj mam nadzieję,że przejdzie
Jankesowa pewnie uwierzył,ze będzie tatą:)

mój ostatnio ucho przykłada do brzucha nawet i twierdzi,ze słyszy serducho

cudne te wasze skarby!!!

reklama
I jednak nie obeszło się bez wizyty w moczu nadal leukocyty ale już mniej więc kolejna dawka antybiotyku i badanie moczu, mam nadzieję że będzie dobrze w końcu.
Dostałam tez skierowanie na krew i na te wątrobowe rzeczy więc będzie kłucie :(

Agnieszka ale ta Twoja Julcia słodziutka i jaki fajniutką ma sukieneczkę też lubię Hello Kity :)

A ja dziś sobie serwuje pierogi z truskawkami na obiad M nie ma to nie trzeba mięska ;)

Do góry