reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Wywołaliśmy wilka z lasu jak widzę :-) Daaa fajnie, że na wizycie wszystko ok. Leć odpoczywać, my poczekamy :-)

reklama
no to super,ze z Daaa ok .zresztą jak mogło być inaczej.oj ja panikara:) w takim razie idę dalej leniuchować:p
buziaki dla wszystkich

she jejku ja ci wspolczuje,ze musisz znosic ta krowe, włeb bym jej chetnie strzeliła . Moze tez powinnas przy tym dziecku zle gadac na jego matke skoro jest taka sytuacja , niewiem ,zal i tyle . Twoj M . powinnien po waszym slubie udac sie do sadu z pozwem o obnizenie alimentow ,nawet jesli nie wygra to ta zdzira bedzie wiedziala,ze nietylko ona jest taka cwana. Zainwestujcie w dobrego adwokata mowie ci,bo tak nie mozna zyc.

Asia była burza u Ciebie, bo u mnie nieźle padało i grzmiało.

W zasadzie to większość przespałam. Ciągle bym spała tylko.

Daa a ty to już połówkowe. Super. Ten czas tak zasuwa. Dobrze, że wizyta ok. 3 mam kciuki coby wszystkie egzaminy były zdane.

Ewela nie chcę się zniżać do takiego poziomu jaki prezentuje ona. Dlatego ani ja ani M przy jego synu nie mówimy źle o ex. Nazywamy ją "mamą" i tyle. Nie powiem, że jest mi łatwo, bo tak naprawdę cisną mi się na usta inne określenia, ale ktoś musi być mądrzejszy. Z sądem musimy poczekać do urodzenia Małej. Zresztą i tak nie będziemy występować o obniżenie, jeśli Emi będzie zdrowa. A będzie! Jak ex w prezencie ślubnym podaruje nam pozew o podwyżkę, wtedy będziemy się bronić wydatkami na nasze dziecko. Ale szans na nie podwyższenie jej nie widzę. Ale o tym już było kilka stron wcześniej.

A jeśli życie mnie zmusi, sama podam M o alimenty, jeśli nie będzie innego wyjścia. Choć mam nadzieję, że do tego nie dojdzie...

GosiaLew jak miło Cię tu widzieć :-) U mnie lało jak trza! Chwila moment zrobiło się ciemno, zimno, wietrznie i niesamowicie deszczowo. Lało przez godzinę. A teraz jak gdyby nigdy nic znów słońce świeci i daje czadu. Dodzwoniłaś się do gina?

Nie dodzwoniłam się :angry: W poniedziałek zadzwonię rano a jak nie odbiorą to pojadę zarejestrować się osobiście przed pracą.

daa no to super wiesci:tak: widze ze malenstwo chce Wam dawkowac napiecie zwiazane z odslanianiem swojej plci:-)
Gosia gratulacje!!!!!

reklama
daa świetne wiadomości!
Gosia jeszcze raz gratuluję!

A do mnei dzisiaj zadzwonili z Praktyki że przekładają mi wizytę...na najbliższą środę :-D :-D :-D cieszę się bardzo bo już chciałabym podglądnąć Szymona.

Do góry