reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Angelka,Ewitka GRATULACJE!!!
Martusionek, Gosia GRATULACJE!!! Nasze dzieciaczki zdecydowały pojawić się w tym samym dniu i nawet o podobnych godzinach:-)
Ewcia, Mikołaj bardzo ładne imię:tak:
Wiola, jesteś następna w kolejce:tak: trzymam kciuki;-)
A oto mój syncio:
borf.jpg

reklama
Witajcie kochane brzuchatki i jak samopoczucie objawy smaki, rosnące brzuchy i ruchy???????
Wklejam wam moją pociechę rośnie jak na drożdżach, nie śpi po nocach marudzi, je co godzinę jest cudowna:) Uroki macierzyństwa
DSC00192.jpg

jezynko slicznioch
kaira slicznotka

M y sie szykujemy do poradni chirurgicznej z ta gowa mojego M . Zdenerwowal mnie wczoraj niemilosiernie. Nie dosc ze od 12 z tym chodzil bo koledzy powiedzieli ze tylko mala ranka to jeszcze jechac nie chcial.... czapka zalozona w czapke gaza i tak chlop chodzil i dalej pracowal.:-( Do tego szef co miesiac nie daje kartek z ubezpieczeniem wiec sie nie zdziwie jak bedziemy musieli full zaplacic... ostatnia kartka z grudnia. Wlosy mu wygolili i 4 szwy ma wczoraj oblukalam. On cala noc spal a ja co chwila lukalam czy dycha glowa to jednak glowa. Nic mykam . Pozdrawiam

jeżynka-synek śliczny:)
No a ja byłam wczoraj u gnia.Wyniki ok.tylko żelazo muszę brac bo os hemoglobina mu sie nie podoba (norma 12 a ja mam 11)
a tak ok.Podejżeliśmy fasolinkę i ma juz 11 mm.Serduszko wali.
Także wszystko ok.

Witam
Melduję, że żyjemy. Na synusia nie mam póki co narzekać. Jedynie z karmieniem piersią miałam problemy, ale już wszystko się normuje. Dość późno pokarm dostałam i się trochę to wszystko nie układało tak jak trzeba, ale teraz ważny jest odpowiedni rytm i Kubuś je i śpi potem smacznie a to najważniejsze.

Wkleję jeszcze fotkę te co na wieściach od mamusiek są też.

Jeżynka synuś śliczny.

Kaira Lenka już taka fajna jest, taka duża się wydaje, w porównaniu do mojego szkraba.

reklama
Do góry