reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Wiecie co chcialam zrobic zdjecie cyfrowka a tam baterie slabe wymien :szok: i nie szlo zrobic poszlam na dwor zrobic zdjecie auta i co az 10 zrobilam i baterie ok. Wrocilam do domu stoje przy lusterku "wymien baterie". Chyba ma mnie dosc ten aparat:baffled::baffled:
annas nie ma co ja na poczatek kwietnia sie szykuje a nie na polowe:tak: latwo sie mowi... a tak bedzie jak ma byc

reklama
Annas w sumie mam na 7 maja, ale jak by mi zrobili cc pod koniec kwietnia i Wy przenosicie, to kto wie:-D:-D

Jankesowa
ale suuuuperowy brzusio:tak::tak:

jankesowa-super brzunio:)
I powiem Wam dziewczyny że dziś czuję sie ok
a pomaga mi (przynajmniej tak mysle)
Wiem ze nie zdorwe ale z rana cola,potem tylko woda z cytryna i przegryzam migdały i odpukać funkcjonuje normalnie.
dziekuje za rady

Zjola to tak, żebyś nałapała :)) :*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
As, proszę :-D:-D:-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~