reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
patka napewno doczekasz sie swojego szczescie ja po stracie czekalam dokladnie 2 lata na kolejna ciaze i tez bylo mi ciezko uwierzyc jak ktos mowil ze i ja w koncu bede wiec 3 mam za Ciebie i za inne dziewczynki mocno kciuki :-)
Matko Lil ja 2 w kolejce szok juz zacyznam sie bac :-D

Zjola tak, moje Dziecię miało być Krzysiem:tak:
ale przedyskutowaliśmy, to, że mogłyby potem być jakieś problemy w urzędach itp i dlatego zmieniliśmy...
Nie patrząc dwóch Krzysztofów D. mieszkało by pod jednym adresem...
Jeszcze zdarzy mi się powiedzieć Krzyś, bo ciężko jest się z dnia na dzień odzwyczaić...

No właśnie jeszcze tylko do rozpakowania Katka, Alicja, Annas, Jankesowa i ja:szok::szok:

Ostatnia edycja:
No tak właśnie Ewciu myślałam, że Tobie pisałam o takim samym przypadku u moich znajomych. Miał być Michał a jest Tomuś :) Tak jak mój pierworodny :)
Mikołajek. Ładnie :-)
Pozdrowionka

Ej no nie zapominajcie o mnie:) Chyba jednak ja pierwsza w kolejce teraz jestem, chociaż nie ma mnie tam na liście.

Chociaż u mnie chyba póki co nic się nie szykuje...ale jeszcze mamy troszkę czasu:)

Gratuluje wszystkim świeżym mamusiom:)

Wiolka, przepraszam:sorry2:
no, ja właśnie z listy patrzyłam:sorry2:
no to teraz z małą poprawką:tak:

Wiolka, Katka, Alicja, Annas, Jankesowa i ja:szok::szok::-D:-D

Zjola-
dobrze pamiętasz Kochana, że mi o tym pisałaś:tak:

witamy:tak::tak:

Oj bo sie dzis wyspalam nawet:tak:, dzis mam prasowanie i nigdzie nie ide (pfff kurier czesc przywiezie to polete z autem zeby juz w koncu w domu bylo bo ile mozna):baffled:
Dziewczyny wy tez bedziecie w ciazy naprawde, dla mnie te 4 miesiace staran trwaly jak rok a pozniej jak pomyslalam to jednakt o bylo raz dwa a jak przyjemnie bylo za to teraz mamy celibat jakos nam nie idzie. Ale juz zapowiedzialam ze od 37 tyg zaczynam regularnie M dosiadac :-D:-D rano i wieczorem to sie chlop wystraszyl:confused:.

Dzis przyjezdza moja komoda w koncu bede mogla wszystko ulozyc wiec juz sie trzese na nia i auta wypatruje :-p

PROSIMY O ZDJECIA BOBASKOW ALE JUZ!!!

reklama
Hej
Gosia, Jeżynka witajcie, super, ze już w domku.
Silentenigma super wieści i oby tak dalej
Jankesowa zobacz już niedługo my:))) Ciekawe czy pójdziemy hurtowo, czy któraś się wyłamie. Ja też mam celibat i to od początku ciąży, ale pod koniec mam zamiar się skusić, tylko nie wiem, co na to mąż.
Ewcia kto wie, może Ty ze mną i Jankesową hurtowo polecisz, wiesz jak przenosimy... oby nie! Chciałabym tak jak Gosia, ciut szybciej.
Wiola no to czekamy na Ciebie! Oby szybko i bez problemów.
Patka82 oczywiście, ze się podzielisz. Nie zawsze droga do macierzyństwa usłana jest różami, ale warto walczyć.
Też dziś dobrze spałam, a teraz muszę troche się pouczyć, bo egzaminy czekają.

Do góry