reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa Najlepszego
Angelka Powodzenia!!
I pozdrawiam cała resztę dziś jakoś nie mogę się skupić....
A co do butelek u mnie tommy się nie spisują Lena nie lubi tych miekkich smoczków:(
Ja dodatkowo zakupiłam sterylizator do butelek do mikrofalówki.% minut i gotowe wrzucam tam wszystko co można wysterilizowac do małej. Pozdrawiam

reklama
JANKESOWA

W dniu Twojego święta, bądź mocno uśmiechnięta. Przyjmuj życzenia, prezenty, całusy. Baw się do rana, przytulaj do pana. Nie żałuj nigdy niczego, i bądź zawsze pewna swego.

A jak tak tylko wpadam zobaczyć co u WAS ściskam za was wszystkie kciuki&&&&
ewcia;-) dziękuję za fluidki:D doczytałam Mikołajek będzie, ślicznie!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
kairko my o szczotkach rozmawialysmy a nie buteleczkach:)

co do butelek medela calma super...tylko w spzitalu sobie z nią nie radzil(i kupilismy avent),bo trzeba possac zeby mleczko lecialo.ale dzieki temu je cycka a butlą tylko dokarmiam jak muszę.

karollciu na mdlosci podobno skórka od chleba ale nie wiem,z Julkiem nie mialam raczej takich dolegliwosci a przy dziewczynkach wystarczylo cos zjesc:) jak bylam rano glodna to wymiotowalam

a i najwazniejsze:) Angelka !!! :) lekkiego porodu bo szybki to już bedzie:)

Ostatni raz szlam na miasto pfff pierdziele.... za daleko, cagnie mnie zas cos w pochwie czy dźga sama nie wiem nie mam zamairu sie meczyc... jak nie chodze daleko to jest dobrze. Choc jutro tak bede musiala czesc do auta przyjdzie wiec musze ja zawiesc ale spowrotem po prosze goscia o dowiezienie bo nie dam rady...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry: Ide zalegnac

Dziekuje dziewczynki za sliczne zyczenia:tak:

dziewczyny przepraszam was,ale jakos nie chce mi sie pisac ani u was ani na czerwcowkach, ostatnio cala rodzina chorowalismy, teraz mam sesje egzaminacyjna to juz wogole zamol. mały sie zrobil niegrzeczny po tej chorobie, jakis taki rozdarty. Pozdrawiam was serdecznie i całuje wszystkie :*

mam nadzieje ze Angelk sie nie obrazi ale mamy Stasia po tej stronie brzuszka :-D
3650 i 57 cm :-D

Asiu wielkie gratulacje jeszcze raz :-)
Silentenigma sliczna dzidzia :-D

reklama
Ola przerosła mnie funcka moderatora i zamiast odpsiać na temat nadusiłam edytuj, mozesz edytować na swoje? Sorka

tak jest ładnie:p i widac ze mamy panią moderator

Ostatnia edycja:
Do góry