reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

dzień dobry!

Żeby Was nie stresować melduję nadal 2 w 1:happy2: Jeśli ktoś chce zapraszam przed siebie można mnie wyprzedzić wcale się nie obrażę:-D może wtedy coś się ruszy?

Ja zaraz jadę z M na zakupy bo nie pracuje dzisiaj , wiec go wykorzystam i może wieczorem wykorzystam też do czegoś innego:cool2:

Miłego dnia!!!!

reklama
On nie byl pijany i wszystko pamieta -raczej po piwie i 3 kieliszkach nie mogl byc:-(
Nie wracam do tego tematu dla mnie liczy sie moj synus a jemu sie podobac nie musze, wiadomo oparcie w mezu jest wazne ale i bez niego dam sobie rade. Biore sie za porzadki. Znowu platki z mlekiem tak mi smakuja a zgage mam po nich giganta.

ewciu pewnie ze zamawiaj :tak: sluchaj dziewczyn one maja zawsze racje.

Jankesowa nie przejmuj sie gadaniem M my i tak wiemy swoje masz sliczny brzusio a zawartosc jego jest najwaznjesza i nie masz co sie zamartwiac bo to glupie gadanie podpitego faceta
ja zaczelam zakupy robic od 18tc a zebyscie widzialy jak sie trzeslam, jak szlam do domu z pierwszymi bodziakami myslalam ze zawalu dostane :-D a juz zaczynamy 33 tc wiec coraz blizej :-D i mam nadzieje ze tylko dobrze bedzie
Gosia Lew mialas racje ze ta dietka cukrzycowa nie ejst zla tylko rano na czczo nie wiem dlaczego mam cukier wysoki :-( musze w poniedzialek zadzwonic na karowa i sie zapytac a na wieczor jem tylko to co mam w jadlospisie
przepraszam sie sie nei odzywam czesciej i wszystkim nie odpisuje ale czytam na biezaco i mysle o Was i juz nie mgoe sie doczekac kolejnych dzieciaczkow wiec Martusinek niech Tomus juz wyskakuje :-D

Dziewczyny od czego lataja iskierki po oczach ?? nachylilam sie zeby podlaczyc odkurzacz a jak sie podnioslam to normalnie tak jak w bajce czarodziejski pyl...

Witam sobotnio

Alicja czasem tak jest, że przez noc cukier nie spada, bo trzustka nie wydziela insuliny, może potrzebujesz po porostu tylko insuliny na noc. A jaki masz cukier na czczo?

Ewcia kupuj łóżeczko, na pewno będzie ok. A z cenami na allegro to trzeba właśnie porównać w sklepach też, u nas niestety aż tak tanio nie było, wiec zamawiałam przez internet.

Jankesowa oj nie przejmuj się gadaniem męża. A jak oni mają duże brzuchy od piwa to się nie przejmują. Na drugi raz mu powiedz, że nie jest atrakcyjny jak jest pijany. A iskierki w oczach, bo właśnie sie za szybko nachyliłaś i Ci się w głowie zakręciło.

Gosialew kurcze to chyba pierwszy raz w zyciu mi sie z glowie zakrecilo :szok:

Ja juz pokoj posprzatalam i nie mam zamiaru juz nic tknac nawet palcem nie chce mi sie:dry: ide zalegnac przed tv

Dzień dobry

Ewcia głowa do góry i na pewno będzie dobrze, najważniejsze myśl pozytywnie a zobaczysz dotrwacie do końca:tak:

Jankesowa
i po co kto stworzył alkohol aby z tym problemy, nie przejmuj się gadaniem męża później przemyśli sprawę i tak przyjdzie i przeprosi. Najważniejsze jak wytrzeźwieje to porozmawiaj z nim szczerze i powiedz że bardzo cię to boli co powiedział

Martusionek przyjemnych zakupów i nie tylko;-)

U mnie dzisiaj nudy ale pozdrawiam i życzę miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam super wieści. tylko nie oszalejcie tutaj.

Aniołki urodziła Olafka, właśnie dostałam smsa i mmsa. 3050 gr i 54 cm. Poród SN.

Załączniki

• Resize_P290111_11.33100001D.jpg
    Resize_P290111_11.33100001D.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry