reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ewciu- mama nadzieje ze nie sa to wody, kurcze ja pamiętam tez mialam takie schizy i momenty a to było tyle sluzu, już kilka razy zmienial on kolor, bialy, zolty, przezroczysty, nie wspominając o ilości, trzymam za Was kciukasy już 26 tydzien kobietko tak malo do konca wam zostalo
Aneczkaab- moje cisnienie dzisiaj 110/62 i puls 88 czyli u mnie norma i już o niebo lepiej się czulam
Silenteingma- 7 lutego będą super wiesci zobaczysz data moich urodzin do tego wiec musi być dobrze
Gosialew- nie ma to jak preteksty facetow bo mecz oni mnie czasem rozbrajaja
Lili- ojj wszystkie spia w najlepsze na pewno

Ja przyszlam sobie po narzekac, pojechaliśmy wczoraj do dziadkow M na zalegly „Dzien Babcia i Dziadka” – jak ja zaluje ze w ogole pojechałam szczegółów nie będę pisac co znowu się nasłuchałam (fotel chcieli przynosic bo na ich lawke kuchenna za duza dupe mam). Do tego M troche z dziadkiem wypil nie duzo a zrobil się tak dziwny ze myślałam ze mu nie wim co zrobie.Nie wspominając już o tym co mi powiedział wieczorem… ze mu się nie podobam wcale- pow mu ze niektórzy faceci uważają ze kobieta w ciazy jest sexi – to się dowiedziałam ze gdzie oni maja oczy przeciez to nie może być sexi. (jak duzy brzuch może być ladny??)No to obróciłam się na bok i poszlam spac.Wylam Pol nocy tak mi się przykro zrobilo (przez mysl by mi nie przeszlo ze mój facet kiedys cos takiego powie). A do tego mowie jak ty się możesz ze mna kochac?? Było rzadko ale czasem było- nie odpowiedział nic (czyli pewnie tylko dlatego żeby sobie ulżyć).Na koncu starałam się już opanowac o dplaczu bo Az problemy z oddechem mialam…
:-:)-:)-:)-:)-:)hmm:
To tyle przepraszam ale musiałam się wyżalić teraz troche mi lepiej. Nie gadam z nim i nie mam zamiaru. Ide sietroche położyć jeszcze.Pozdrawiam.

jankesowa kochana nie zamartwiaj sie bo szkoda czasu, chlop wiadomo gatunek niezbyt madry a na dodatek po wodce to resztki rozumu z glowy wywiewa. ja na Twoim miejscu bym mu wygarnela dzis jak bedzie w pelni swiadomy i niech sie tlumaczy
ewcia a probowalas kaszlnac na lezaco? jakby to byly wody to powinny wtedy bardziej wyplynac

Dziękuję dziewczyny, jesteście nie zastąpione :***

LucyF- tak, leżałam i próbowałam kaszleć i nic więcej nie leciało :)
no i przez całą noc miałam suchutko:tak:

Jankesowa- przykro mi Kochana, że Twój M ma takie podejście:-:)dry:
gdyby mój K. wyskoczył z takim tekstem, ojj biedny by był...

Kurcze przez ten wczorajszy dzień boję się zamówić łóżeczka...

ewcia nawet tak nie mysl, pamietaj kazda ciaza jest inna!!!!!!!!!! wlasciwie jeszcze tylko 6 tyg i Krzys moze bez problemu przyjsc na swiat, a te szesc tyg zleci szybko, dacie rade. nie wolno sie poddawac zlym myslom.

Lucy, przez ten wczorajszy dzień zwątpienie mnie wzięło czy aby na pewno zamówić łóżeczko, ale już przechodzi:tak:
bo dlaczego miałoby się nie udać?
MUSI być dobrze i tyle:-)
no i w poniedziałek zamawiam łóżeczko dla Synusia:tak:

Kochane, ja tylko melduję, że żyjemy, ale wciąż w powijakach...mam nadzieję, że wkrótce to ogarnę.
ściaskam, całuję, 3mam kciuki za rodzące i oczekujące.nie obraźcie się, że tak ogólnie, ale wszystko teraz na szybko.no i nie wiem, czy się łudzić, że uda mi sie nadrobić i domowe i bb-zaległości

Lili- ojj wszystkie spia w najlepsze na pewno
Łe łe łe :-p

Jankesowa - najgorsze co mogłaś zrobić to ciągnąć ten temat dalej po pijaku. :-(
Ewcia - patrz na suwak, ja drżałam cały ten cholerny 25tc i zobacz jest już 26, dacie radę, Krzyś będzie kolejnym cudem na bb, zobaczysz, a łóżeczko zamawiaj jak najbardziej :tak:

reklama
Dodajecie mi skrzydełek :))

Julitko- nie łudź się Kochana, bb na pewno nie nadrobisz :*

Lili-
nom, już 26 :))
już bliżej niż dalej :))

a łóżeczko doszliśmy do wniosku, że nie zamawiamy przez allegro, bo nie wiadomo czy przyjedzie w całości czy uszkodzone...
Jak jest jakaś ciekawa oferta, to allegrowicz ma nieciekawych kilka komentarzy, tak więc doszliśmy do wniosku, że z allegro+ przesyłka, to zaledwie jakieś 30 zł mniej niż w sklepie, tak więc zaraz po 10 jadę do sklepu zamówić :)) JUUUUPI :))

Do góry