reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielkosc zarodka

Cześć. Tydzień temu u swojej ginekolog zarodek ma wpisane CRL 5.85 (12d2), wtedy byłam w 11 tygodniu. Wczoraj w innej klinice zarodek ma 5.90 (12d3) rzeczywiście jestem w 12 tyg. Czy według Was taki pomiar błędny się zdarza, czy zarodek nie urósł i powinnam szybko szukać wizyty?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

reklama
Uważam , że dwa inne sprzęty robią swoje + sądzę , że za pierwszym razem został źle zmierzony .

Cześć. Tydzień temu u swojej ginekolog zarodek ma wpisane CRL 5.85 (12d2), wtedy byłam w 11 tygodniu. Wczoraj w innej klinice zarodek ma 5.90 (12d3) rzeczywiście jestem w 12 tyg. Czy według Was taki pomiar błędny się zdarza, czy zarodek nie urósł i powinnam szybko szukać wizyty?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Dwa inne sprzęty. I na tym etapie wystarczy piksel dalej postawić wskaźnik i już inny pomiar. Miałam to samo w drugiej ciąży. Łzy, płacz, szybko szukałam kolejnej wizyty.
Syn ma 2 i pół roku. ;)
Kiedy masz kolejną wizytę?

Do góry