reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Bubbles kochana, dziękuję, że w całej tej sytuacji masz jeszcze ochotę wpaść tu do nas na chwilę i dać znać jaka u Was sytuacja. Cały czas wierzę, że każdy następny Twój post będzie przynosił coraz lepsze wieści. Uściski dla Ciebie i Filipka.

Fifciu tydzień temu
IMG_8380s.jpgIMG_8383s.jpgIMG_8388s.jpgIMG_8412s.jpg

Ostatnia edycja:
Biedaczek...serce sie kraja jak takie malenstwo sie meczy...az brakuje mi slow...caly czas jestem myslami z Wami i mam nadzieje, ze bedzie dobrze, musi byc dobrze...

Biedny Filipek taki wykończony tą chemią że nie ma siły na bycie takim rozbrykanym wesołkiem jak zawsze, a to dopiero początek. Serce się kraje na samą myśl ile musi przejść.
Ale jest śliczny ten wasz bąbelek i foty macie takie profesjonalne. Super, naprawdę. Ten uśmiech jego domyślam się że rozbraja za każdym razem na nowo :)

reklama
Kurcze serducho się kraję jak się patrzy na tego kochanego bąbelka. Wycałuj go od ciotek. Tydzień temu taki pogodny był maluszek , uśmiechy ma przesłodkie.
Żeby można było coś zrobić, żeby nie było tego guza....

Do góry