reklama
bra00721
Fanka BB :)
bubbles trzymamy z lenusią bardzo mocno zaciśnięte kciuki!!!!! &&&
mamaflavii bardzo mi przykro, że to dziadostwo znowu zaatakowało waszą rodzinę :-( wierzę, że pokonasz to , że wszystko będzie dobrze. nie wiem co więcej napisać, oprócz tego, że wszystkie tu trzymamy z tobą
mamaflavii bardzo mi przykro, że to dziadostwo znowu zaatakowało waszą rodzinę :-( wierzę, że pokonasz to , że wszystko będzie dobrze. nie wiem co więcej napisać, oprócz tego, że wszystkie tu trzymamy z tobą
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
MamaFlavii- ojejj bardzo smutna wiadomość ... ale wierzę mocno tak jak dziewczyny że wszystko dobrze się skończy! kciuki zaciśnięte!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubbles kciuki zaciśnięte
mamaflavvi jesteśmy z Tobą !
mamaflavvi jesteśmy z Tobą !
Matusia
mamaflavi, jesteśmy z Tobą w tej walce.
Bubbles, trzymamy kciuki za rezonans.
Bubbles, trzymamy kciuki za rezonans.
Bubbles, przypadkiem trafiłam na Twój temat. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że przeczytałam go niemalże w całości. Bardzo cieszę się, że udało się Wam pokonać chorobę. To straszne, co Was spotkało, ale mam nadzieję, że już nigdy nie będziecie musieli myśleć o tym wstrętnym guzie. Serce się kroi, na myśl o tym, ile Filipek wycierpiał. Ściskam Was mocno i wierzę, że już zawsze będziecie szczęśliwi i pozbawieni cierpienia.
reklama
Bubbles
Wczoraj mielismy w Oxfordzie konsultacje z pania onkolog, nie pamietam czy pisalam, ze po numerach z Mitchellem odsuneli go, bo wielu rodzicow zalilo sie na niego, chyba zzarla go rutyna. Nas przydzielono zatem do dr Wheeler, ktora jest rowniez starsza i doswiadczona i ma dobra opinie.
Pani Dr byla zadowolona z Filipa, jego postepow, nastepna kontrola pod koniec marca.
Wykonano echo serduszka i jest ok, a takze RTG klatki piersiowej. Musimy czekac na wynik rtg. Postaraja sie tez 24/12 dac nam znac o wyniku rezonansu, ktory mamy 21/12.
Wierze, ze bedzie czysto, ale stresuje sie jak zwykle czekaniem na wyniki.
Filipek ma sie dobrze, obecnie nawet bez kataru, zatem je tez nienajgorzej jak na ten egzemplarz
Chyba rosna piatki, bo sa podpuchniete i paluszki non stop w buzi i kupa stala sie ciekla.
Duzo tanczymy i weselimy sie i ciagle jestesmy gdzies wsrod ludzi, dzieci i jest.cudownie normalnie.
Boliwia dziekuje za Twoj post i dobre slowa. To dobrze miec jeszcze jedna dobra dusze myslaca o nas :*
Dziewczynki Wam Wszystkim i Waszym Rodzinkom cudownych Swiat i duzo radosci i spelnienia w Nowym Roku!
Pani Dr byla zadowolona z Filipa, jego postepow, nastepna kontrola pod koniec marca.
Wykonano echo serduszka i jest ok, a takze RTG klatki piersiowej. Musimy czekac na wynik rtg. Postaraja sie tez 24/12 dac nam znac o wyniku rezonansu, ktory mamy 21/12.
Wierze, ze bedzie czysto, ale stresuje sie jak zwykle czekaniem na wyniki.
Filipek ma sie dobrze, obecnie nawet bez kataru, zatem je tez nienajgorzej jak na ten egzemplarz
Chyba rosna piatki, bo sa podpuchniete i paluszki non stop w buzi i kupa stala sie ciekla.
Duzo tanczymy i weselimy sie i ciagle jestesmy gdzies wsrod ludzi, dzieci i jest.cudownie normalnie.
Boliwia dziekuje za Twoj post i dobre slowa. To dobrze miec jeszcze jedna dobra dusze myslaca o nas :*
Dziewczynki Wam Wszystkim i Waszym Rodzinkom cudownych Swiat i duzo radosci i spelnienia w Nowym Roku!
Podziel się: