reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Wierzyłam, że ten dzień kiedyś nadejdzie i oby trwał już zawsze!! Ściskam Was z całej siły!! :-):-):-) I czekam na wieści z dzisiaj!!

Dziekuje moje Kochane! :***

och, jakie to fajne uczucie, lekko i wszystko, caly swiat, ludzie, jest piekniejsze. Cos jak milosc :)

Skasowali nam niestety ten piatkowy zabieg wyjecia Hickmen Line (bo jakze by inaczej... Filku byl na liscie rezerwowej, przyszly jakies emergency sprawy i nas wykreslili), najpierw sie wkurzylam, potem machnelam reka... Filciu i tak kaszle i smarka i w niedziele ta wyprawa nad morze, moze lepiej, ze tak wyszlo.
Mamy nowy termin (nie rezerwowy, tylko pewny) na 11 pazdziernika.
Jeszcze 2 tyg z kawalkiem i poleje sie woda po malym lebku i po calym torsiku :) swobodnie, bez strachu, ze wda sie jakas infekcja albo ze sobie te kable wyrwie podczas zabawy.

Dzieki Dziewczynki! za Wasza obecnosc przy nas przez caly ten srogi czas. Pozostaje skaza i lek w sercu, ze nigdy absolutnie niczego nie mozna byc pewnym.
Ale z drugiej strony, na przekor calemu zlu tego psujacego sie swiata jest ogromne pragnienie szczesliwego zycia. Wyciagania dobra do dna, z tego wszystkiego co do nas przychodzi. Bo nic nie trwa wiecznie, ani radosc, ani smutek :) To wlasnie jest zycie!
Mam nadzieje, ze zawsze juz wyniki i skany beda czyste!!!
Kochamy Was!!!

Bubbles dokładnie jest tak jak mówisz,nic nie trwa wiecznie... a po burzy przychodzi słońce:-)

Szkoda, że przełożyli Wam zabieg ale teraz ten czas zleci jak bicza strzelił.

reklama
Popłakałam się. Bubbles to my Was kochamy i pamiętaj że zawsze tu jesteśmy dla Was i zawsze masz w nas wsparcie!!! Jeszcze wytrzymacie te dwa tygodnie, najważniejsze że wszystko jest ok:) Buziaki i udanego urlopu Wam życzę :*:*:*

Do góry