reklama
persefona
Fanka BB :)
GRATULUJĘ NASZ DZIELNY RYCERZU!!!!!!
I mam nadzieję,że teraz będzie już tylko dobrze :****
I mam nadzieję,że teraz będzie już tylko dobrze :****
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubblec cuuuuudownie!!!!!!!!!!!!!!!!
nawetr nie wiesz jak sie ciesze :-)
\Kochany Filipek :*:*:*:*: po prostu super !!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
nawetr nie wiesz jak sie ciesze :-)
\Kochany Filipek :*:*:*:*: po prostu super !!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
lepidoptera
wspaniałe wiadomości, cieszę się razem z Wami!!!!!
sylwia_
Wspaniale!! )))))))
Bubbles
Dziekuje moje Kochane! :***
och, jakie to fajne uczucie, lekko i wszystko, caly swiat, ludzie, jest piekniejsze. Cos jak milosc
Skasowali nam niestety ten piatkowy zabieg wyjecia Hickmen Line (bo jakze by inaczej... Filku byl na liscie rezerwowej, przyszly jakies emergency sprawy i nas wykreslili), najpierw sie wkurzylam, potem machnelam reka... Filciu i tak kaszle i smarka i w niedziele ta wyprawa nad morze, moze lepiej, ze tak wyszlo.
Mamy nowy termin (nie rezerwowy, tylko pewny) na 11 pazdziernika.
Jeszcze 2 tyg z kawalkiem i poleje sie woda po malym lebku i po calym torsiku swobodnie, bez strachu, ze wda sie jakas infekcja albo ze sobie te kable wyrwie podczas zabawy.
Dzieki Dziewczynki! za Wasza obecnosc przy nas przez caly ten srogi czas. Pozostaje skaza i lek w sercu, ze nigdy absolutnie niczego nie mozna byc pewnym.
Ale z drugiej strony, na przekor calemu zlu tego psujacego sie swiata jest ogromne pragnienie szczesliwego zycia. Wyciagania dobra do dna, z tego wszystkiego co do nas przychodzi. Bo nic nie trwa wiecznie, ani radosc, ani smutek To wlasnie jest zycie!
Mam nadzieje, ze zawsze juz wyniki i skany beda czyste!!!
Kochamy Was!!!
och, jakie to fajne uczucie, lekko i wszystko, caly swiat, ludzie, jest piekniejsze. Cos jak milosc
Skasowali nam niestety ten piatkowy zabieg wyjecia Hickmen Line (bo jakze by inaczej... Filku byl na liscie rezerwowej, przyszly jakies emergency sprawy i nas wykreslili), najpierw sie wkurzylam, potem machnelam reka... Filciu i tak kaszle i smarka i w niedziele ta wyprawa nad morze, moze lepiej, ze tak wyszlo.
Mamy nowy termin (nie rezerwowy, tylko pewny) na 11 pazdziernika.
Jeszcze 2 tyg z kawalkiem i poleje sie woda po malym lebku i po calym torsiku swobodnie, bez strachu, ze wda sie jakas infekcja albo ze sobie te kable wyrwie podczas zabawy.
Dzieki Dziewczynki! za Wasza obecnosc przy nas przez caly ten srogi czas. Pozostaje skaza i lek w sercu, ze nigdy absolutnie niczego nie mozna byc pewnym.
Ale z drugiej strony, na przekor calemu zlu tego psujacego sie swiata jest ogromne pragnienie szczesliwego zycia. Wyciagania dobra do dna, z tego wszystkiego co do nas przychodzi. Bo nic nie trwa wiecznie, ani radosc, ani smutek To wlasnie jest zycie!
Mam nadzieje, ze zawsze juz wyniki i skany beda czyste!!!
Kochamy Was!!!
reklama
Popłakałam się. Bubbles to my Was kochamy i pamiętaj że zawsze tu jesteśmy dla Was i zawsze masz w nas wsparcie!!! Jeszcze wytrzymacie te dwa tygodnie, najważniejsze że wszystko jest ok Buziaki i udanego urlopu Wam życzę :*:*:*
Podziel się: